• Reklam
  • Reklam
Reklam

KASABA İSTANBUL'DA GENÇLERİYLE ŞAHLANDI

KASABA İSTANBUL'DA GENÇLERİYLE ŞAHLANDI

KASABA İSTANBUL'DA GENÇLERİYLE ŞAHLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
25 Eylül 2019 - 17:41

Turgutluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda karşılaştığı 2. Lig ekibi Pendikspor'u alt yapıdan A takıma yükselen genç oyuncularının attığı gollerle 3-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.
Pendik ilçe stadyumunda Çarşamba günü oynanan karşılaşmaya kırmızı siyahlılar genç ağırlıklı bir kadroyla başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan Turgutluspor 52. Dakikada genç golcüsü Mustafa Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikanın ardından oyunu kontrolüne alan Turgutluspor yibne takımın genç oyuncularından Serkan Akın'ın golüyle maçı 2-0'a getirdi.
Bu golün ardından teknik direktör Cüneyt Biçer as kadro oyuncularından Ferhat Katipoğlu, Samet Günhan ve kaptan Mithat Yaşar'ı oyuna aldı.
İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü elinden bırakmayan kırmızı siyahlılar 81. Dakikada bu defa Ferhat'ın  şık golüyle maçın skorunu tayin etti, 3-0.
Turgutluspor'da Ziraat Türkiye kupası turunu getiren golleri atan oyuncuların alt yapıdan yükselen 3 ismin olması büyük sevinçle karşılandı.
Maç sonrası gazetemize konuşan teknik direktör Cüneyt Biçer; "Kupa ya da lig fark etmez kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.
Genç oyunculara bir fırsat verdiklerini ve bunu da iyi değerlendirdiklerini belirten Biçer; "Tabi biz genç oyuncularımıza her zaman fırsat veriyoruz, vereceğiz de. Bugünkü maça 7-8 genç oyuncumuzla başladık. Her zamanki gibi  ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtmaya çalıştılar. Bizim onlara olan güvenimiz her zaman tam bunu iyi biliyorlar. Bugün maçı kazanmamızda hepsinin büyük emeği var, golleri atan 3 oyuncumuzda Turgutlu patentli alt yapılardan gelen oyuncularımız. Skorlar önemli değil biz ligde de onlara şans vermeye devam edeceğiz. Hepsini kutluyorum." Dedi.