• Reklam
  • Reklam
Reklam

KARŞIYAKA'YA VERİLEN TARTIŞMALI PENALTI

KARŞIYAKA'YA VERİLEN TARTIŞMALI PENALTI

KARŞIYAKA'YA VERİLEN TARTIŞMALI PENALTI
Editor: Turgutlu Manşet
27 Temmuz 2020 - 14:26

Pazar gecesi oynanan ve penaltılar sonucu Turgutluspor'un Şampiyonluğuyla sonuçlanan maçın ardından karşılaşmanın son dakikalarında Turgutluspor 2-1 öndeyken kırmızı siyahlılara 2 kırmızı kart çıkarıp,1 de penaltı ile cezalandırarak maçın penaltılara gitmesine sebep olan maçın hakeminin verdiği kararlar tartışılıyor.
Her ne kadar maçın sonunda kupaya uzanan taraf olmasına rağmen Turgutluspor cephesi karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'ın taraflı kararlar verdiği görüşünde. 
Maçın uzatma dakikalarında Turgutluspor 2-1 öne geçtikten sonra 101. dakikada Turgutlusporlu Necmi Çoban'a arkadan yapılan harekette direk kırmızı kart çıkarıp, yine maçın 117. dakikasında ilk olrak Karşıyakalı futbolcu Batuhan'ın Turgutlusporlu futbolcu Mehmet Kuruoğlunu iktirdiği pozisyonu görmeyip, Mehmet Kuruoğlunun formasını tuttuğu iddiasıyla penaltı noktasını gösterip Kuruoğlunu kırmızı kart ile oyun dışı bırakması kırmızı siyahlı cephede olmsuz karşılandı.
Turgutluspor taraftarları ve Turgutlulular maçın hakeminin yanlı kararlar verdiğini ancak herşeye rağmen takımlarının maçı kazanmasını bildiğini ifade ettiler.