• Reklam
  • Reklam
Reklam

KARDEŞ ŞEHİR KARŞIYAKA'DAN İLK DESTEK GELDİ, 10 TIR ASFALT

KARDEŞ ŞEHİR KARŞIYAKA'DAN İLK DESTEK GELDİ, 10 TIR ASFALT

KARDEŞ ŞEHİR KARŞIYAKA'DAN İLK DESTEK GELDİ, 10 TIR ASFALT
Editor: Turgutlu Manşet
04 Ekim 2019 - 18:09

Kardeş şehir Karşıyaka'dan Turgutlu'ya 10 TIR asfalt getirilerek ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda çalışmalara başlandı.
Ekim ayında yapılan meclis toplantısında meclis tarafından oy birliği ile kabul edilen gündem maddesinin ardından Turgutlu ve Karşıyaka ilçeleri kardeş şehir olmuştu.
Yapılan görüşmelerin ardından Karşıyaka'dan Turgutlu'ya 10 TIR asfalt getirilerek ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda çalışmalara başlandı.
Turgutlu'ya Turgutlu Belediyesi ilçe genelinde acil ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başladı. Şantiyeye gelen 10 tır asfaltın ilk etapta 30 sokak üzerinde tamirlerde kullanılacağı belirtilirken Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Turgutlu Belediyesi ilçe genelinde asfalt yama çalışmalarına başladı.
Şantiyeye getirilen 10 tır asfalt ile 30 sokakta yama çalışmaları hız kazanırken, çalışmaların ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklar üzerinde devam edeceği belirtildi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz asfalt yama çalışmalarının yapıldığı bazı sokaklarda çalışmaları yerinde inceledi. Hızlı bir şekilde ilçe genelinde asfalt yamalarına başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Şimdi de şantiyemize gelen 10 tır asfaltı acil ihtiyaç duyulan sokaklarımızda kullanmaya başladık. İlk etapta acil olan 30 sokağımızda yama çalışmaları başladı. İhtiyaç duyulan sokaklarımızda da bu çalışmalarımız devam edecek.” dedi.