• Reklam
  • Reklam
Reklam

Kardeş Kulüp Oldular

Turgutlu Gençlik Gücü Spor Kulübü ziyaret ettiği Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile kardeş kulüp oldu

Kardeş Kulüp Oldular

Turgutlu Gençlik Gücü Spor Kulübü ziyaret ettiği Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile kardeş kulüp oldu

Kardeş Kulüp Oldular
Editor: Turgutlu Manşet
01 Mart 2019 - 09:52

Turgutlu Gençlik Gücü Spor Kulübü ziyaret ettiği Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile kardeş kulüp oldu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1978 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bu yana Turgutlu'da bir çok branşta başarılı sporcular yetiştiren Gençlik Gücü Spor Kulübü ilçede faaliyetlerini sürdüren Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.

Ziyarette Kulüp başkanı Şevki Gökdemir, yöneticiler Tayfun Duru, Göksel İnanır, antrenörler Volkan Beldek, Recep Kuru, Anıl Civan, futbolcular Ali Paşa Çam, Samet Yavuz Bilge ve Hüsnü Kocaoğlu bulundular.

Okul Müdürü Mehmet Yenir ve öğretmenlerin karşıladığı Gençlik Gücü Spor Kulübü kafilesi öğrencilerle bir araya gelerek burada eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Kulüp Başkanı Şevki Gökdemir yaptığı açıklamada; "Burada öğrenci kardeşlerimizle olmaktan çok mutluyuz. Eğer kabul ederlerse kulübümüzle okulumuzu kardeş kulüp olmayı teklif ediyor ve her zaman destek olmak istiyoruz." Dedi.

Gençlik Gücü Spor Kulübünün ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Okul Müdürü Mehmet Yenir ise; "Çok büyük mutluluk duyduk, ilçemizde böyle güzel işlere imza atan güzide kulübümüz Gençlik Gücü'nün bu teklifini memnuniyetle kabul ediyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan böyle çok daha sık bir arada olacağız. " Dedi.