• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAPTAN VEDA ETTİ

KAPTAN VEDA ETTİ

KAPTAN VEDA ETTİ
Editor: Turgutlu Manşet
15 Haziran 2021 - 17:37

Turgutluspor’un formasını 2 sezon giyen ve 3.lig şampiyonluğunun en büyük mimarları arasında yer alan kaptan Mithat Yaşar, Turgutluspor’dan ayrıldığını duyurdu. Camiaya ve taraftara teşekkür eden Mithat, kendi memleketine hizmet ettiği için ayrıca gururlu olduğunu ifade etti.
Futbola Turgutlu Yedi Eylül İdmanyurdu’nda başlayan ve daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Mithat Yaşar sayısız başarıya imza atarken Turgutluspor’un yolunu tuttu. 3.lig’de Cüneyt Biçer yönetiminde şampiyon takımın kaptanı ve yıldızı olan Mithat,2.ligde ki yaşanan çalkantılı sezonun ardından Turgutluspor’a veda ettiği açıkladı.
Kaptan Mithat yaptığı açıklamada: ”Sevgili Turgutluspor ailesi, 2 yıllık sözleşmemin sona ermesiyle doğduğum, büyüdüğüm memleketimin takımından ayrılmış bulunmaktayım. Sizlere verdiğim şampiyonluk sözünü tutmanın huzuru ile veda ediyorum. Her ne kadar hedeflerim, hayallerim yarım bırakılmış olsa da  bir gün tekrar buluşacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Forma giydiğim süre boyunca desteğini her zaman hissettiren Sayın Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, bana Turgutluspor formasını  ve kaptanlığını güvenerek teslim eden Hüseyin Güleç başkanıma, Cüneyt Biçer ve Ramazan Kurşunlu hocalarıma ve ekiplerine, kulüp çalışanlarımıza, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Son olarak değerli Turgutluspor taraftarlarının bana göstermiş olduğunuz ilginin ve sevginin bu kadar büyük olacağını tahmin edemezdim. Her şey için teşekkürler Şimşekler, kulübünüze sahip çıkmaktan vazgeçmeyin, Günün birinde yine mutlu bir senaryoda elbet bir araya geliriz” dedi.
Turgutluspor’da başarılı 2 sezon geçiren ve taraftarın sevgilisi olan Mithat Yaşar veda metninde teknik direktör İbrahim Cezayir, Abdullah Ercan ve kulüp başkanı Taner Kestaneci’nin isimlerine yer vermedi. Mithat’ın mesajının son kısmında ki cümle ise camiaya bir çağrı gibiydi: “Her şey için teşekkürler Şimşekler, kulübünüze sahip çıkmaktan vazgeçmeyin, Günün birinde yine mutlu bir senaryoda elbet bir araya geliriz”