• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL TAKIMI SPONSORU “EFKAR” OLDU

KADIN BASKETBOL TAKIMI SPONSORU “EFKAR” OLDU

KADIN BASKETBOL TAKIMI SPONSORU “EFKAR” OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
11 Eylül 2020 - 13:02

Turgutlu’nun önemli işletmelerinden bir tanesi olan EFKAR Et Kombinası Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımına sponsor oldu.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile EFKAR Et Kombinası arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımının göğüs reklamında EFKAR Et Kombinası yer alacak.
Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen sponsorluk anlaşması imza törenine Turgutlu Belediye ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, EFKAR Et Kombinası İşletme Sahiplerinden Efkan Babalık, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz ile Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan katıldı.
Verdikleri önemli destek için EFKAR Et Kombinasına teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Kadın Basketbol Takımımıza bu yıl önemli transferler yaptık, iyi bir takım oluşturduk. Sezon sonu inşallah ligi hedeflediğimiz noktada bitireceğiz. Efkan kardeşimiz de takımımıza önemli bir destek de bulundu. Kendisine ve EFKAR Et Kombinası’na spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür ediyorum.”dedi.
Kadına hayatın her alanında destek olunması gerektiğini vurgulayan EFKAR Et Kombinası İşletme Sahibi Efkan Babalık: “Manisa’mızın kadın basketbolundaki tek takımı olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımına sponsor olduğumuz için çok mutluyuz. Kadına hayatın her alanında destek olunması gerekiyor. Bu yıl takımımıza sponsorluğumuzun uğurlu geleceğini düşünüyoruz.  Hem işletmemize hem de takımımıza hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.