• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL TAKIMI SAMSUN DEPLASMANINDA

KADIN BASKETBOL TAKIMI SAMSUN DEPLASMANINDA

KADIN BASKETBOL TAKIMI SAMSUN DEPLASMANINDA
Editor: Turgutlu Manşet
13 Kasım 2021 - 15:35

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının TKBL 6. Haftadaki rakibi Samsun Basketbol İhtisas olacak. Samsun’da oynanacak karşılaşma, 14 Kasım Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta Çeşme Basketbol ile kendi evinde oynadığı maçta sahadan 85-71 galip ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının bu haftaki rakibi Samsun Basketbol İhtisas olacak. TKBL’de 6. Hafta maçına çıkacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki üçüncü maçını oynayacak. 
Turgutlu Belediyespor – Samsun Basketbol İhtisas karşılaşması 14 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
Pazar günü oynanacak karşılaşmada galip olarak Turgutlu’ya döneceklerine inandıklarını belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deniz Olgun, “Geçtiğimiz hafta çok başarılı bir oyun ortaya koyarak sahadan galip olarak ayrıldık. Pazar günü oynayacağımız maçta da kazanan takım olacağımıza, galibiyetleri peş peşe alacağımıza güveniyoruz. Takım olarak pazar günkü maça hazırız!” ifadelerini kullandı.