• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL TAKIMI KARŞIYAKA’YI AĞIRLIYOR

KADIN BASKETBOL TAKIMI KARŞIYAKA’YI AĞIRLIYOR

KADIN BASKETBOL TAKIMI KARŞIYAKA’YI AĞIRLIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
21 Kasım 2019 - 15:38

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 4. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Karşıyaka Çarşı Koleji ile karşılacak.
Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı bu hafta kendi sahasında Karşıyaka Çarşı Koleji ile karşılaşacak. Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. 4. haftası oynanacak Kadınlar Bölgesel Basketbol liginde ilk hafta deplasmanda Albedo’ya yenilen Turgutlu Belediyespor 2. hafta Eskişehir Çağdaş Kolejlileri mağlup etmişti. 3. haftayı bay geçiren Turgutlu Belediyespor 4. hafta karşılaşmasında ise Karşıyaka Çarşı Kolejini konuk edecek. 
Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Kendi sahamızda oynayacağımız 2. karşılaşma. Tüm Turgutlu halkını Turgutlu’nun evlatlarından oluşan bu takıma destek olmaya Cumartesi günü saat 14.00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonuna davet ediyorum.” dedi. 
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhan Önk: “Kendi sahamızda çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. İyi hazırlandık. İyi mücadele edip salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tüm sporseverleri bu güzel maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle maçtan galibiyetle ayrılacağımıza olan inancımız tam.” şeklinde konuştu.