• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL KARŞIYAKA'DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

KADIN BASKETBOL KARŞIYAKA'DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

KADIN BASKETBOL KARŞIYAKA'DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ
Editor: Turgutlu Manşet
03 Şubat 2020 - 13:50

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Çarşı Kolejini 50-29 mağlup etti.
İzmir Halkapınar Spor Salonunda Pazar günü saat 17.00’de başlayan müsabakada Turgutlu Belediye Kadın Basketbol, Karşıyaka Çarşı Kolejini 50-29 mağlup etmeyi başardı. Özellikle son periyotta Turgutlu Belediyesi savunmayı sertleştirip ön alanda baskı yaparak kazandığı toplarla farkı açtı.
Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Baş Antrenörü Ceyhan Önk: “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sabırlı hücum edip, topu iyi paylaştık. Son periyodun başında önde baskıyla başladık ve rakibimizi hataya zorladık. Bu sayede farkı açtık. Maçın sonlarına doğru alt yapımızdan gelen oyuncuları oynatma şansımız oldu. Onların da skora katkı yapması bizim için ayrı bir sevinç oldu. Deplasmanda oynadığımız maçta bizi yalnız bırakmayan Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a, Özel Kalem Müdürümüz Ali Nasuhoğlu’na, Sosyal İşler Müdürümüz Metin Akgül’e ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Güzel bir oyunla galip gelen takımımızı kutluyorum. Ayrıca buraya gelerek takımımıza destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ederim.” dedi.
Turgutlu Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu maçı eşleriyle birlikte izledi.