• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL FİNAL GRUBU İÇİN SAHADA

KADIN BASKETBOL FİNAL GRUBU İÇİN SAHADA

KADIN BASKETBOL FİNAL GRUBU İÇİN SAHADA
Editor: Turgutlu Manşet
07 Mayıs 2021 - 14:02

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ikinci kez karşı karşıya geleceği Burhaniye Belediyespor’un evine konuk olacak. Turgutlu Belediyespor maçı kazanması durumunda grubu lider olarak bitirmeyi garantileyerek final grubuna adını yazdıracak. 
Burhaniye Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 8 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak. 
Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunun namağlup lideri Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı deplasmandaki dördüncü maçına çıkacak.  Burhaniye Belediyespor ile oynadığı ilk maçı 68-62 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının hedefi ise rakibini ikinci kez yenerek grup liderliğini sürdürmek olacak. Burhaniye Spor Salonunda gerçekleşecek maçın başlangıç düdüğü 8 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da çalacak. 
Takım olarak hedeflerinin hem yedinci galibiyeti elde etmek hem de namağlup grup liderliğini sürdürmek olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Serdar Babacan, “Kendi evimizde oynadığımız maçın ardından bu cumartesi günü oynayacağımız maçta rakibimizin evine konuk olacağız. Burhaniye Belediyespor ile ilk karşılaşmamızda hakemlerin almış oldukları tüm hatalı kararlara rağmen oyuncularımızın ortaya koydukları güzel oyun sonucunda sahadan galip olarak ayrıldık. İkinci maçımızda da rakibimizi tekrar yenerek hem yedinci galibiyetimizi elde etmeyi hem de grup liderliğimizi garantileyerek adımızı final grubuna yazdırmayı istiyoruz. Takımımıza her zaman olduğu gibi bu maçta da güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.