• Reklam
  • Reklam
Reklam

İstasyonaltı Mahallesinde Prestij Caddeleri İçin Start Verildi -(video-haber)-

İstasyonaltı Mahallesinde Prestij Caddeleri İçin Start Verildi -(video-haber)-

Editor: Turgutlu Manşet
09 Eylül 2022 - 13:22 - Güncelleme: 09 Eylül 2022 - 13:25

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın İstasyonaltı Mahallesine yapılacak olan Prestij Caddeleri için ilk kazmanın vurulacağını müjdeledi.
Hazırlanan proje kapsamında ilk olarak Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak dahil olmak üzere 14 kilometrelik yolda elektrik kabloları yer altına alınacak. 
Yapılan ihalenin ardından bugün Gediz A.Ş. ve Turgutlu Belediyesi Müteahhit firmaya yer teslimini gerçekleştirdi.
İstasyonaltı Mahallesinde elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarının başlamasına müteakip Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri de Prestij Caddeleri çalışmalarını başlatacak. 
Konu hakkında gazetecilere bilgi veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz, Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak Prestij Caddeleri İstasyonaltı Mahallemiz sakinlerine hayırlı olsun.” Dedi.
Akın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Değerli hemşerilerimiz, İstasyonaltı Mahallesi sakinlerimize bir takım sözler vermiştik, bunlardan bir tanesi atıl olan futbol sahasını ilk yapacağımız icraat olarak tespit etmiştik. O sözümüzü yerine getirdik, bununla da kalmayıp yanına bir tane de halı saha yaptık. Sonrasında bir sözümüz daha vardı İstasyonaltı Mahallemize doğalgaz getireceğiz demiştik o sözümüzü de hayata geçirdik ve şu anda Mahallemizde yüzde yüzüne yakın bir kısmı bitmek üzere. Bir başka sözümüz daha vardı İstasyonaltı Mahallemize, Kısmalı Yolu, Kervanyolu ve Kooperatif Sokakta elektrik kablolarının yer altına alınması ve bu sokak ve caddelerimizin Prestij Caddesi haline getirilmesi sözüydü bu. Bunu da bugün itibariyle Gediz A.Ş. ihalesini tamamlayarak yüklenici firmaya teslimini gerçekleştiriyoruz. Çok hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek, bu çalışmalar belki kış aylarına den geleceği için İstasyonaltı Mahallemizdeki vatandaşlarımız biraz eziyet çekebilirler ancak bizim yaptığımız diğer işlerde de olduğu gibi bu işi çok hızlı bir şekilde yapacağız. 
Bu çalışmalarla birlikte Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak Prestij Caddeleri olarak yenilenecek. Ben bu projenin Mahallemize hayırlı olmasını diliyor tüm hemşerilerimi selamlıyorum.”