• Reklam
  • Reklam
Reklam

İKİ HAFTA'DA 126 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 24'Ü TUTUKLANDI

İKİ HAFTA'DA 126 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 24'Ü TUTUKLANDI

İKİ HAFTA'DA 126 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 24'Ü TUTUKLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
02 Eylül 2020 - 14:51

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 13 - 26 Ağustos tarihleri arasında meydana gelen olaylarda çeşitli suçlardan göz altına alınan 126 şüpheliden 24'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Turgutlu ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağı İnfaz Büro tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, 10 ayrı suçtan yakalama kararı olan ve hakkında 30 YIL 5 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin tutuklanarak ceza evine teslim edildiği bildirildi.

İki Hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Hırsızlık suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 14 YIL 2 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli , hırsızlık suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 13 YIL 8 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, yine hırsızlık suçundan yakalama kararı bulunan ve hakkında 2 YIL 6 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklanarak ceza evine teslim edildiler. 
Diğer yandan, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 12 YIL 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli,   Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 7 YIL 6 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 5 YIL kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli tutuklanarak ceza evine teslim edildiler.

Ayrıca dolandırıcılık suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 2 YIL 6 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli ve yine dolandırıcılık suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 2 YIL 6 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan yakalama kararı olan ve hakkında 4 YIL 8 AY
7 GÜN kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Yapılan açıklamada; Operasyonel Çalışmalar Kapsamında ise; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında meydana gelen olaylarda 5 şüphelinin yakalandığı, şüphelilere ait 15 gr esrar maddesi, 2 gr skunk ve1 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup şüpheliler hakkında soruşturma Mahkemece devam ettiği bildirildi. Meydana gelen 4 ayrı Yağma (gasp) olayında ise 10 şüphelinin yakalandığı, 8 şüphelinin Mahkemece tutuklandığı, 2 şüphelinin soruşturmasının mahkemece devam ettiği bildirildi.