• Reklam
  • Reklam
Reklam

İKİ AYDIR ARADIĞI KAMYONLARINI TURGUTLU'DA HURDALIKTA BULDU

İKİ AYDIR ARADIĞI KAMYONLARINI TURGUTLU'DA HURDALIKTA BULDU

İKİ AYDIR ARADIĞI KAMYONLARINI TURGUTLU'DA HURDALIKTA BULDU
Editor: Turgutlu Manşet
04 Haziran 2020 - 14:17

Isparta ilinde hafriyatçılık yapan Lokman Akbaş yaklaşık iki ay önce kiraya verdiği kamyonlarını Turgutlu'da hurdalıkta buldu.
Isparta'da kiraya verilen piyasa değeri 300 bin TL değerindeki 2 kamyon, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kamyon garajında hurda araçların arasında bulundu.
Elde edilen bilgiye göre, Isparta'da inşaat ve nakliye işi yapan bir firmadan 2 kamyon kiralayan şahıslara ulaşamayan firma sahibi Lokman Akbaş (35) şahısların sahte kimlik kullandığını anlamasının ardından Jandarma ve Polis ekiplerinden yardım istedi.
Yaklaşık 2 aydır 06 DD 0636 ve 06 DD 0637 plakalı kamyonlarını Jandarma, Emniyet ekipleri ve kendi imkanlarıyla da arayan Lokman Akbaş, kamyonlarının Turgutlu'da olduğu bilgisine ulaştı.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçen Akbaş, kamyonların Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Kamyon Garajı'nda olduğunu tespit etti. Polis ekipleri ile birlikte Turgutlu Kamyon Garajına gelen Lokman Akbaş ve firma çalışanları, araçlarını kamyon garajında hurda araçların arasında buldu.
hem kendisi akrabalarının, hem de emniyet güçlerinin çabalarıyla kamyonlarını aradıklarını belirten Lokman Akbaş "Mart ayının sonlarına doğru iki şahıs kendini büyük bir mermer firmasının yetkilileri olarak tanıtıp, bize başvuru yaptılar. Bir mermer ocağında araçlarımızın çalışacağını söylediler, belli bir süre geçtikten sonra bizim bu kişilerle olan iletişimimiz koptu. Kendilerine ulaşamadık kimliklerinin sahte olduğunu anladık, ve gerekli mercilerle iletişime geçtik. Hem Jandarmamıza hem de Emniyet ekiplerimize çok teşekkür ederim. Bize yardımcı oldular. Çok sevinçliyiz araçlarımızı bulduk. Biz malımızı bulduk ama başkasının canı yanmasın. Bu şekilde çok sayıda insan dolandırılmış. Şimdi tek temennimiz bu insanların bulunup hak ettiği cezaları almaları" dedi.