• Reklam
  • Reklam
Reklam

HULKİ CEVİZOĞLU ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELEYİ ANLATTI

HULKİ CEVİZOĞLU ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELEYİ ANLATTI

HULKİ CEVİZOĞLU ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELEYİ ANLATTI
Editor: Turgutlu Manşet
23 Ocak 2020 - 13:34

Turgutlu 1920 Fikir ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘Atatürk ve Milli Mücadele’ konulu konferansa katılan Gazeteci - Yazar Hulki Cevizoğlu, Milli Mücadele döneminde yaşananlar ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Hulki Cevizoğlu etkinlik sonunda okuyucularının kitaplarını imzaladı.
Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Belediye başkanı Çetin Akın, Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, Belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 1920 Fikir ve Kültür Derneği başkanı Oğuz Çınar ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Başka Akın'dan 1920 Fikir ve Kültür Derneğine teşekkür
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; "1920 Fikir ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Hulki Cevizoğlu'nun konuk olduğu "Atatürk ve Milli Mücadele" Konferansına eşim Sabriye Akın, Kaymakamımız Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanımız Hüseyin Oğuz, Manisa Baro Başkanımız Ali Arslan, Emniyet Müdürümüz Gökhan Balaban, Başkan Yardımcılarımız Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş Ser ile birlikte katıldık. Böylesine anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen 1920 Fikir ve Kültür Derneğine teşekkür ederim." Dedi.