• Reklam
  • Reklam
Reklam

Honaz kadın takımları için destek istedi

Honaz kadın takımları için destek istedi

Honaz kadın takımları için destek istedi
Editor: Turgutlu Manşet
07 Ocak 2023 - 14:11

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “Tüm sporseverlerimizi Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak maça gelerek kadın basketbol takımımıza ve kadın voleybol takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol ve Voleybol Takımı maçlarını 8 Ocak Pazar günü oynayacak. Kadın basketbol takımı, rakibi Elazığ Basketbol ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Kadın voleybol takımı ise 7 Kıta Dağıtım Torbalı Belediyesinin sahasına konuk olacak. Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Tüm sporseverlerimizi Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak maça gelerek kadın basketbol takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz hafta Botaş Gelişim’i 58-69 yenerek Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ikinci yarısına galibiyetle başlayan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın bu haftaki rakibi Elazığ Basketbol Takımı olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda 8 Ocak Pazar günü oynanacak ve girişlerin ücretsiz olacağı maç saat 14:30’da başlayacak.

Kadın voleybol takımı Torbalı deplasmanında

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi’nin ikinci yarısına deplasman mücadelesiyle başlayacak. Turgutlu Belediyespor ekibi iki haftalık aranın ardından 7 Kıta Dağıtım Torbalı Belediyesi Takımına karşı oynayacak. İki takımın karşılaşması 8 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Torbalı 7 Eylül Spor Salonu’nda yaşanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Kadın basketbol takımımız deplasmanda oynadığı son iki maçında 2’de 2 yapmayı başardı. Bu hafta ise Elazığ Basketbol Takımıyla kendi sahamızda mücadele edeceğiz. Kadın voleybol takımımız da aynı zamanda Torbalı deplasmanında ikinci devreye başlayacak. Pazar günü çifte heyecan yaşayacağımız karşılaşmalarda her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Tüm sporseverlerimizi ise Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak maça gelerek kadın basketbol takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.