• Reklam
  • Reklam
Reklam

Hırsızdan, çalınan motosikletini geri istedi

Hırsızdan, çalınan motosikletini geri istedi

Editor: Turgutlu Manşet
24 Kasım 2022 - 16:10

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığında motosikleti çalan şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.
Turgutlu ilçesinde iki gün önce meydana gelen olayda Muzaffer Çelebi dayısının ve kendisinin iş için kullandığı motosikleti çalan şüphelinin rahat tavırlarına tepki göstererek ‘Biz emekçi insanlarız dayımla birlikte işe gitmek için kullandığımız motosiklet, şimdi biz ne yapacağız, lütfen motorumuzu geri getir’ diyerek tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre olay iki gün önce Turgutlu ilçesi Selvilitepe Mahallesinde meydana geldi. Hüseyin Doğanay isimli vatandaş yeğeni Muzaffer Çelebil ile birlikte işe gidip gelmek için kullandığı motosikleti saat 21.00 civarında bahçesine kilitleyerek eve girdi. Saat 22.00 sıralarında ise bahçedeki motosikleti gören kimliği belirsiz kişi ya da kişiler motosikleti bahçeden çıkararak kaçırdı.
Olayın ardından İHA muhabirine konuşan yeğen Muzaffer Çelebi motosikletlerinin bulunması için gerekli yerlere başvuruda bulunduklarını söyledi.
Çelebi açıklamasında; “Yaklaşık 6 ay önce dayım Hüseyin Çelebi ile birlikte zor şartlarda işe gidip gelmek için aldığımız motosikletimiz çalındı. Hırsızın rahat tavırları gerçekten bizi şaşırttı, biz ekmek parası kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıp emek veriyoruz ama bu tip insanlar maalesef kolay para kazanmanın kötü yollarına başvuruyor. Buradan kendisine seslenmek istiyorum, biz işçi insanlarız, lütfen motosikleti geri getirin, bu işleri yapmayın gidip namusunuzla çalışırsanız herkese iş var bu memlekette. Emniyetimizden de ricamız motosikletimizin bir an önce bulunması” şeklinde konuştu.
Motosikletin bulunması ile ilgili çalışmaların polis tarafından sürdürüldüğü öğrenildi.