• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYVAN TAHLİYESİ'NDE ARBEDE ÇIKTI

HAYVAN TAHLİYESİ'NDE ARBEDE ÇIKTI

HAYVAN TAHLİYESİ'NDE ARBEDE ÇIKTI
Editor: Turgutlu Manşet
13 Kasım 2019 - 13:36

Turgutlu'da bir evde büyükbaş hayvan bakıldığı şikayeti üzerine eve yapılan baskında, ev sahibinin direnmesi sonucu arbede çıktı.
Manisa Turgutlu ilçesi Yıldırım Mahallesi Alpaslan Sokakta bulunan bir evde büyükbaş hayvan beslendiğini ihbarını alan ekipler tahliye işlemleri için ikamete gittiler. Hayvanlarını yetkililere vermek istemeyen şahıs ile polis, zabıta ve Orman ve Tarım ilçe müdürlüğü ekipleri arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede sonucu hayvan sahibi Ahmet A. polis ekiplerince etkisiz hale getirildi ve hastaneye kaldırıldı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Kaymakamlığına bağlı Hıfzıssıhha kararı üzerine Yıldırım Mahallesi Alparslan Sokak üzerinde bulunan Ahmet A.'ya ait müstakil evde büyükbaş hayvan bakıldığı ve kurulun yaşanan olayla ilgili olarak tahliyeye kararı verdiği öğrenildi. Polis, belediye zabıta, Orman ve Tarım ilçe müdürlüğü yetkilileri ve Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına bağlı ekipler tahliye işlemini gerçekleştirmek için belirlenen adrese geldiler.
Ekipleri burada tahliye işlemlerine başlarken hayvanların sahibi Ahmet A. ile ekipler arasında arbede çıktı. Kesici alet ile işlerini yapmak isteyen yetkililere saldıran şahıs polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Evden tahliye edilen büyükbaş hayvanlar Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına ait alana götürüldü.
Konuyla ilgili soruşturma başlatılırken Ahmet A.'ya polis memuruna mukavemet işlem yapıldığı öğrenildi.