• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYDİ ŞİMŞEK, ŞİMDİ TAM ZAMANI

HAYDİ ŞİMŞEK, ŞİMDİ TAM ZAMANI

HAYDİ ŞİMŞEK, ŞİMDİ TAM ZAMANI
Editor: Turgutlu Manşet
26 Temmuz 2020 - 18:36 - Güncelleme: 26 Temmuz 2020 - 18:58

2. ligden düştüğü 2015 yılından bu yana ilk kez tekrar bu lige yükselme fırsatı yakalayan Turgutluspor bu akşam Ege Derbisinde İzmir temsilcisi Karşıyaka ile final maçı oynayacak.
Saat 20.00'da Antalya'da oynanacak olan karşılaşma ASPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.
İlçede Nefesler Tutuldu
Yaklaşık 5 yıl 2. ligden uzak kalan Turgutluspor taraftarı ise bu akşam oynanacak maç öncesi takımına tam anlamıyla güveniyor.
Turgutlu'da tüm vatandaşlar, kurumlar, siyasi partiler adeta 170 bin kişi şampiyonluk için kenetlenmiş durumda.
Sezonun ilk maçında İzmir'de oynanan maçı Turgutluspor deplasmanda 2-1 kazanmasını bilmiş, çok sayıda gol fırsatından da yararlanmamıştı.
Sezon başında Cüneyt Biçer tarafından oluşturulan özverili, inatçı ve futbol oynamaya dönük yapısıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Turgutluspor 2. lige bir adım kala maç saatini bekliyor.
Diğer yanda ise yıllardır maddi zorluklar içerisinde ve transfer yasakları nedeniyle bir arada oynamak zorunda kalan ve bunuda avantaja çeviren bir Karşıyaka takımı var.
Tecrübeli oyuncu Mustafa Aşan'ın idaresinde genç ve koşan bir takım hüvviyeti bulunan Karşıyaka yarı final maçında süpriz yaparak grubun güçlü temsilcisi Belediye Derincespor'u penaltı golüylede olsa elemeyi başarmıştı.
Maç içerisinde oyunu geride kurmayı tercih edip uzun paslarla Hakan Kuş ve Doğukan İnci ile gol yolları arayan yeşil kırmızılılar 2017-2018 sezonunda düştüğü 3. ligden çıkmak için geçen sezon play of oynamış ancak Vanspor'a  yarı final de 2-1 kaybedip elenmişti.