• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYDİ KASABA! ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

HAYDİ KASABA! ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

HAYDİ KASABA! ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Editor: Turgutlu Manşet
22 Şubat 2020 - 15:53

Turgutluspor 2019-2020 sezonunun belki de en kritik maçlarından birinde Pazar günü evinde Fethiyespor'u konuk ediyor.
Son 4 maçında topladığı 10 puanla PLAY OF iddiasını artıran kırmızı siyahlılar grupta PLAY OF iddiası bulunan diğer rakibi Fethiyespor'u konuk edecek.
23 maçta topladığı 42 puanla lider Kocaelispor'un ardından grupta 2. Sırada yer alan Turgutluspor, 22 maçta topladı 37 puanla grupta maç eksiğiyle 6. Sırada bulunan Fethiyespor'u taraftarının da desteğiyle puansız göndermek istiyor.
Sezonun ilk maçında Fethiye'de oynanan maçta rakibine oranla çok daha baskılı oynayan ancak galibiyeti kaçıran taraf olan Turgutluspor'da Fethiye maçı öncesi sakatlıkları bulunan Kaptan Mithat, Kenan, Yiğit, Ferhat ve kaleci Can ile birlikte Elazığ Belediyespor müsabakasında kırmızı kart gören Necmi takımdaki yerlerini alamayacak.
Cumartesi günü son çalışmasını Irlamaz tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Biçer nezaretinde gerçekleştiren kırmızı siyahlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Önemli karşılaşma önce Turgutluspor Kulübü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada tüm kasabalılar maça davet edildi.
Yapılan açıklamada; "Turgutlusporumuz pazar günü oynayacağı Fethiyespor maçına hazır. Turgutluspor tesislerinde kampa giren takımımızda hedef mutlak galibiyet. Yarınki sezonun en önemli maçında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Haydi TURGUTLU şimdi birlik zamanı... BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ...!!!" ifadelerine yer verildi.
Pazar günü saat 13.30’da 7 Eylül stadyumunda oynanacak olan Turgutluspor – Fethiyespor müsabakasını Giresun Bölgesi Hakemi Hasbi Dede yönetecek yardımcılıklarını ise Akın Karabacak ve İsmail Ertunç yapacak Müsabakanın dördüncü hakemi ise Cem Alpay Yapacak.