• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYDİ KASABA MAÇA!

HAYDİ KASABA MAÇA!

HAYDİ KASABA MAÇA!
Editor: Turgutlu Manşet
01 Şubat 2020 - 09:48

Turgutluspor sezonun önemli maçında bugün lider Kocaelispor'u konuk edecek.
TFF 3. Lig 2. Grupta haftanın önemli maçında Turgutluspor bugün grup lideri Kocaelispor'u evinde konuk ediyor.
PLAY OFF mücadelesi açısından kırmızı siyahlılar için büyük önem taşıyan maç saat 13.30'da başlayacak ve karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Murat Türkmen yönetirken, yardımcılıklarını ise Mücahid Adem Çelebi, Erol Ernek ve Murat Madan yapacaklar.
Turgutluspor'da tek hedef 3 puan
Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Erokspor ile oynana maçtan beraberlikle dönen Turgutluspor'da hedef Kocaeli maçından galibiyetle ayrılarak PLAY OFF iddiasını güçlendirmek.
Gazetemize konuşan Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer öncelikle güzel bir futbol ve galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Biçer açıklamasında; "Şehrimiz için önemli bir maç, öncelikli hedefimiz güzel futbol ve iyi sonuç. Tabi ligin lideri ve 10 maçtır kazanan bir takımla oynayacağız. Grupta bulunduğumuz yeri hakkını vermek bizim için önemli, kazanarak altımızda ki rakiplerle de arayı açmak istiyoruz. Başta dediğim gibi şehrimiz içinde çok önemli bir maç herkesi maça Turgutluspor'u desteğe davet ediyorum." Dedi.
Kırmızı siyahlılar önemli karşılaşmaya kaptan Mithat Yaşar ve golcü oyuncusu Onur Garip'ten yoksun çıkacak.
Dinçel; "Güzel bir maç olsun"
Cumartesi günü saat 13.30'da 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maç öncesi  İzmir Kemalpaşa'da bulunan Ramada Otel'de 2 gün kamp yapan Kocaelispor'da eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor.
Önemli maç öncesi gazetemize konuşan Kocaelispor'un Turgutlulu teknik direktörü Selahattin Dinçel 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maçın güzel keyif bir maç olmasını temenni ettiğini söyledi.
Dinçel açıklamasında; "Elbette ben Turgutluluyum, bu takımda yetiştim teknik direktörlük yaptım, memleketimin takımının her zaman başarılı olmasını canı gönülden isterim. Ve bunu her zamanda isteyeceğim. Şimdi Kocaelispor takımının başındayım ve Kocaelispor'un başarısı için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumartesi günü öncelikle güzel keyif veren bir maç olmasını diliyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum." Dedi.