• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYDİ KASABA MAÇA

HAYDİ KASABA MAÇA

HAYDİ KASABA MAÇA
Editor: Turgutlu Manşet
09 Ekim 2019 - 12:56 - Güncelleme: 09 Ekim 2019 - 12:59

Turgutluspor hafta içi mesaisinde bugün evinde Hatay temsilcisi Payasspor'u konuk edecek.
2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve 6 hafta'da topladığı 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Turgutluspor saat 15.00'de başlayacak olan maçta bugün evinde Payasspor'u konuk ediyor.
Evinde ki son maçında Ağrı 1970 Spor ile 1-1 berabere kalan ve ardından da Elazığı deplasmanından 3 puanla dönen kırmızı siyahlılar Kocaelispor'un kendi evinde Ofspor'a kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturmuştu.
Ara vermeden Payas maçı hazırlıklarını Irlamaz tesislerinde sürdüren Turgutluspor'da savunmanın güven veren isimlerinden Hayrullah'ın bu maçta forma giymesi bekleniyor.
Elazığ deplasmanında 3 puanı 3 golle alan kırmızı siyahlılarda tek hedef kazanarak devam etmek.
Önemli maç öncesi taraftarları maça davet eden teknik direktör Cüneyt Biçer zorlu bir döneme girdiklerini ancak kazanarak devam etmek istedikleri söyledi. Biçer açıklamasında; "Elazığ'dan güzel bir galibiyetle döndük. Ara vermeden Payas maçı hazırlıklarımızı tamamladık, şimdi maçı bekliyoruz.
3 maçlık bir dönemden geçiyoruz, Elazığ'da kazandık bunun kıymetli olması için şimdi evimizde de kazanmalıyız, oyuncularımızda bunun farkında. Bizim için taraftar çok önemli bir unsur, onların desteğini aldığımızda çok daha iyi şeyler yapıyoruz. Turgutluspor'a gönül veren tüm Turgutluları kadınıyla erkeğiyle maça bekliyoruz." Dedi.