• Reklam
  • Reklam
Reklam

Hasan çağlın:"ruh çağırmakla 94 Ruhu Geri Gelmez. O Ruh Milli Görüştedir"

Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlın, ilk toplantısı partilileriyle yaptı

Hasan çağlın:"ruh çağırmakla 94 Ruhu Geri Gelmez. O Ruh Milli Görüştedir"

Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlın, ilk toplantısı partilileriyle yaptı

Hasan çağlın:
Editor: Turgutlu Manşet
23 Şubat 2019 - 14:04

Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlın, ilk toplantısı partilileriyle yaptı.
Turgutlu Anadolu Gençlik Derneği toplantı salonundan gerçekleştirilen toplantıya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Abdullah Güzel, Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlın, Meclis üyesi adayları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Saadet Partisi İlçe Başkan Abdullah Güzel, açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Saadet Partisi olarak hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmadıklarını, yerel seçimlere kendi adayları ile giren tek parti olduklarını söyledi.
Başkan Güzel'in ardından konuşan, Belediye Başkan adayı Hasan Çağlın ise yaptığı konuşmasında, Kimseyle şahşi bir problemlerinin olmadığını beliterek;"Halkın tepkisi ve yapılan çalışmalar ortada"dedi.
Belediye Başkan Adayı Hasan Çağlın, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiyeye belediyeciliği biz öğrettik. 94 ruhunda doğumdan mezara kadar hizmet vardı. Maalesef şimdi ruh çağırmakla o ruh gelmez, ruhun kendisi buradadır. O ruh Milli Görüştedir. Bugün Turgutluda sokakları gezdiğimiz zaman vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz oy vermek için parti ve aday arayanların adayıyız. Hem partimizin hem de şahsımızın geçmişi şerefle doludur. Bugün hiç kimse bize ihale peşine düşmüş diyemez, ranta bulaşmış diyemez, yetim gurabanın hakkını yemiş diyemez. Bizim alnımız ak biz herşeyden önce Allahtan korkarız ve yaptıklarımızı da yapacaklarımızı da Ahmet, Mehmet bizi övsün diye değil Allah`ın rızasının kazanmak için yaparız. Bizim kimsenin geçmişi ile sıkıntımız yoktur. Halkımıza şunu soracağız verdikleri sözler vardı, mevcut belediye başkanına vatandaşlarımız gitti ama mevcut belediye başkanı kendi ellerinde hiçbir şeyin olmadığını bütün her şeyin ve bütün paranın büyükşehir belediyesinde olduğunu söyledi. Hiçbir zaman elini taşın altına koymadı, hiçbir zaman halkın arasında olmadı, hiçbir zaman vatandaşın yanında olmadı ve haklının yanında olmadı. Biz geldiğimiz zaman bahane üreten belediye başkanı değil çözüm üreten belediye başkanı olacağız. Vatandaşlarımızla bir olacağız, vatandaşımızın menfaatine olan ne var ise onu vatandaşlarımız ile istişare edip yapacağız. Hak olan ne ise onu yapacağız. Koltuğa oturup yapışmayacağız. Bugüne kadar denenmeyen bir tek biz varız Ak parti döneminde belediye başkanlığı yapmış kardeşimiz denendi, mevcut belediye başkanı kardeşimiz denendi bir tek biz denenmedik. Şanlı ve şerefle ilan ettiğimiz belediyecilik anlayışımızla biz geleceğiz ve inşallah bu işi biz yapacağız. Ne vaat ediyorsunuz diyorlar kusura bakmasınlar kimseye ikbal vaat etmiyoruz, kimseye ihale vaat etmiyoruz, kimseye koltuk vaat etmiyoruz. Koltuk derdi olanlar biz geldiğimizde hesap verecekler. Halkımıza sözümüz olsun yapılan tüm işlerin hesabını verecekler. Biz her şartta haklının, mazlumun ve güzel insanlarımızın yanında olacağız bunu vaat ediyoruz. Belediyenin kapısına Rüşvet alan da veren de mel’undur hadisini asacağız diyerek konuşmasına son verdi."