• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

HASAN AYMA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN AYMA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN AYMA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Editor: Turgutlu Manşet
23 Aralık 2019 - 14:30

29 Aralık 2019 Pazar günü yapılması planlanan CHP Turgutlu ilçe başkanlık seçimleri öncesi Hasan Ayma adaylığını açıkladı.
Daha önce uzun yıllar hem gençlik kollarında hem de yönetimlerde çeşitli görevlerde bulunan CHP'li Hasan Ayma yönetim kurulu ile birlikte bir basın açıklaması düzenleyerek adaylığını açıkladı.
Ayma yaptığı açıklamada; "Örgütümün kıymetli emekçileri Turgutlunun her köşesinden bugün desteği ile bizlere güç katan dostlarımız saygıdeğer hanımefendiler sevgili gençler, değerli basın emekçisi dostlarımız  ve  bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayıp her zaman destekleyen sevgili  ailelerimiz  hepiniz hoş  geldiniz  iyi ki  geldiniz.
Bugün burada açıklayacağımız sadece adaylık değil, Bizler koltuklara aday değiliz.
Bizlerin aday olduğu gençlerimizin umutları,  aday olduğumuz Kadınlarımızın emekleri , çocuklarımızın gülen gözleri, Aday olduğumuz; Beklentilerimiz, Birliğimiz, Paylaşmalarımız,  Üreteceklerimiz, Başaracaklarımız, Ama en önemlisi aday olduğumuz geleceğimiz.
Bu sebeple mavi dedik çünkü; Gelecek umuttur, umutsa mavi.
Bizler geçmişten günümüze akıtılan terin ve gözyaşının, çekilen cefaların, duyulacak güvenin farkında olan bir ekibiz.
Bizler bir çift mavi gözün ışığında ve altı ok'tan güç  alan bir ekibiz ve bizler bu anlayışla bugün burada sizlerin güveninize talibiz.
Bıkmayacağız, yılmayacağız, durmayacağız. Çünkü; Yolumuz uzun Heyecanımız yüksek Gençliğimiz var, işte bu anlayışla ben ve ekibim CHP Turgutlu İlçe Başkanlığına adaylığımızı büyük bir onurla büyük bir gururla açıklamak istiyoruz." İfadelerine yer verdi.