• Reklam
  • Reklam
Reklam

Hakan Sezer: "orada Yazılanların Hepsi Yalan"

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Yaklaşık bir yıldır sosyal medya hesabı üzerinden "Ali Candan" ismini kullanarak çeşitli iddialarla paylaşımda bulunan kişilerle ilgili suç

Hakan Sezer: "orada Yazılanların Hepsi Yalan"

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Yaklaşık bir yıldır sosyal medya hesabı üzerinden "Ali Candan" ismini kullanarak çeşitli iddialarla paylaşımda bulunan kişilerle ilgili suç

Hakan Sezer:
Editor: Turgutlu Manşet
18 Mart 2019 - 19:59

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Yaklaşık bir yıldır sosyal medya hesabı üzerinden "Ali Candan" ismini kullanarak çeşitli iddialarla paylaşımda bulunan kişilerle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Bugün akşam saatlerinde Turgutlu Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulunan Sezer, Bizim yaptığımız her iş kanuna uygundur. Farklı iddiaları olan herkes bizim yaptığımız gibi suç duyurusunda bulunabilirler."dedi.

Sahte isimle kurulan "Ali Candan" sosyal medya hesabıyla ilgili Eski Belediye Başkanı Mustafa Serhat Orhan'ın amcasının oğlu ve bir kadın ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, adliye gönünde gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

"Herkesin bildiği yaklaşık bir yıldır "Ali Candan" ismiyle sahte facebook hesabından, Turgutlu Belediyesi, Turgutluspor ve Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili asılsız iddialarda bulunmuştur.

"Vicdanımız her konuda çok rahat"

Öncelikle bilinmesini isterim ki, biz göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar görev yaptığımız her alanda hiç bir yasa dışı bir iş yapmadık. Bu konuda vicdanımız rahat. Bizim suç işlediğimize dair bir iddiası olan herkes, Başkanımız Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı olarak ben ve diğer arkadaşlarımızla ilgili bugün bizim yaptığımız gibi Turgutlu Adliyesine gelip Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunabilirler.

"Bize ulaşan 2 isim var"

Fakat, sahte sosyal medya hesaplarından siyaset yapılmaya çalışması ne etik nede vicdani değildir. Ali Candan isimli kişinin kim olduğu ile ilgili bize ulaşan 2 isim var. Bunlardan bir tanesi eski belediye başkanının aynı soyadı taşıyan akrabası, diğeri de her akşam eski belediye başkanının mitinglerinde boy gösteren bir başka bayandır. Bu iki kişi hakkında ve bu faaliyetin içinde olan herkes hakkında suç duyurusunda bulunduk.

"Orada yazılanların hepsi yalan"

Suç işleyen herkes bunun cezasını ödemek zorundadır. Amacımız, ahlaki bir siyaset yapmadıktır. Ne hikmetse herkesle ilgili açıklama yapan bu arkadaş, eski belediye başkanı ile ilgili bir açıklama yapmamaktadır. İnşallah bu araştırmalar sonrasında  suçlular kimse gereken cezayı alacaktır. Orada yazılanların hepsi yalandır.

"Bizim suçumuz varsa şikayetçi olsunlar"

Bu konularla ilgili belgesi ve delili olan herkes suç duyurusunda bulunabilirler. Bizde suçluysak yargılanalım. Bizim amacımız, seviyeli ve düzgün bir şekilde siyaset yapmaktır. Bel altına girecek olursa bizim de elimizde çok belge ve bilgi var. "