• Reklam
  • Reklam
Reklam

Hacırahmanlı Mahallesine Nefes Aldıran Çalışma

Hacırahmanlı Mahallesine Nefes Aldıran Çalışma

Hacırahmanlı Mahallesine Nefes Aldıran Çalışma
Editor: Turgutlu Manşet
17 Mayıs 2023 - 16:16

MASKİ Genel Müdürlüğü, “Daha temiz bir Manisa” hedefiyle Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 6 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmada yağışlarla birlikte taşınan malzemeler dere yatağından temizlenerek derenin düzenli akışı sağlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede dere temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde bulunan derede 6 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken zararlı maddeler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
“Daha temiz bir Manisa için çalışıyoruz”
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda yaşam sürmelerini sağlayabilmek adına yoğun bir çaba harcıyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımızın ilimiz genelinde yürüttüğü dere ıslah ve temizlik faaliyetleri de bu noktada gerçekten büyük önem taşıyor. Her türlü taşkın tehlikesinin henüz meydana gelmeden önlenmesi ve olası zararın minimuma indirilmesi asıl amacımızdır. Daha temiz bir Manisa için 17 ilçemizin tamamında bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz” dedi.