• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

GÜLÜMSETEN ÖDÜL TÖRENİ

GÜLÜMSETEN ÖDÜL TÖRENİ

GÜLÜMSETEN ÖDÜL TÖRENİ
Editor: Turgutlu Manşet
28 Mayıs 2020 - 14:27 - Güncelleme: 28 Mayıs 2020 - 14:32

Geçtiğimiz günlerde yapılan 4. Görkem Çakır Online Anı Satranç Turnuvasının ödülleri sahiplerini buldu.
Sporcuların covid-19 önlemleri nedeniyle katılamadığı ödül töreninde ödüller velilere takdim edildi.
Bu anlar sporcuların başarısının mimarı olan velileri şaşırttı ve gülümsetti.
340 sporcunun katılımıyla gerçekleşen, ülkemizin yanı sıra, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de sporcuların yarıştığı turnuva başarılı sporcuları bir araya getirdi.
Kulüp içi müsabakada ileri seviye kategorisinde Şiyar Algünerhan, Orta Seviyede Eren Hoşer, Gelişim Seviyesi Kategorisinde Kayra Ege Kaşıkçı , Türkiye geneli kategorisinde ise Türkmenistandan Yusup Atabayev Şampiyonluk kupasına uzandı.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Turgutlu Kaymakamlığı ve Müdürlüğümüz himayesinde yapılan ,Deha Satranç Eğitim Spor Külübü koordinasyonunda yapılan 4.Görkem Çakır Anı turnuvasını bu yıl şartlar nedeniyle online yaptık.Daha önceki yıllarda yine trafik kazasında kaybettiğimiz İnci Üzmez Meslek Lisesi öğrencisi Samet Sungur için  masa tenisi turnuvası yapıyorduk. Ancak olağanüstü şartlar nedeniyle bu yıl masa tenisi turnuvamızı yapamadık.Satranç turnuvasını ise yeni bir formatta yapabildik.Dereceye giren giremeyen , yarışma olgunluğunu gösteren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. 
Organizasyonda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Ali Yılmaz’ a ve Kulüp Başkanı Cihan Yıldırım ‘a teşekkür ediyor, Görkem’in değerli ailesine tekrar başsağlığı diliyor saygılarımızı sunuyoruz“ dedi.