• Reklam
  • Reklam
Reklam

Golcü Polat Keklik Turgutluspor’da

Golcü Polat Keklik Turgutluspor’da

Golcü Polat Keklik Turgutluspor’da
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ocak 2023 - 19:17

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor 22 yaşındaki genç golcü Polat Keklik’i kadrosuna kattı.
Futbola Sancaktepe altyapısında başlayan Polat Keklik sırasıyla Erokspor, Afyonspor, Ceyhanspor ve Malatya Arguvan Spor Kulübü formaları giydi. 
22 yaşındaki golcü oyuncu Polat Keklik TFF 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplam 30 maçta oynarken 4 gol kaydetti. 
Genç oyuncu bugün Turgutluspor Irlamaz tesislerinde düzenlenen imza töreninde kırmızı siyahlı formayı giyerek resmi sözleşmeye imza attı. 
İmza töreni sonrası konuşan genç oyuncu Polat Keklik, “Turgutluspor gibi hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Tek hedefim takım arkadaşlarım ile birlikte Turgutuspor’umuzun başarısı için sahada canla başla çalışıp, takımıma katkıda bulunup bana güvenen insanları mutlu etmek. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” Dedi.
Polat Keklik’i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Eğilmez, “Polat Keklik gelecek vadeden bir oyuncu. Polat Keklik’in gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Polat Keklik kardeşime hoş geldin diyor kendisine başarılar diliyorum.” dedi.