• Reklam
  • Reklam
Reklam

GÖKHAN YÖRÜYEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

GÖKHAN YÖRÜYEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

GÖKHAN YÖRÜYEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ekim 2020 - 14:30

Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Gökhan Yörüyen sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini belirtti.
Yörüyen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Uzun yıllardır başkanlık görevlerini yaptığım Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ve S.S. 17 No’lu Turgutlu Şehiriçi Minibüsleri, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ndeki görevlerimden ekonomik sebeplerden dolayı istifa ediyorum. Başkanlığım dönemimde beraber mesai yaptığım kaymakamlarımıza, belediye başkanlarına, emniyet ve jandarma camiasına, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın’a, sivil toplum kuruluşlarına, Turgutlu Otobüsçüleri Başkanı Bülent Ayhan’a, S.S. 118 No’lu Turgutlu Birleşik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Çığın’a, şoförler odası başkanlarına, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun’a, esnaf oda başkanlarına, personelimize, yönetim ve denetim kurulumuza, benim için başkalarından vazgeçip beni destekleyen tüm cefakar kamyoncu, kamyonetçi, minibüsçü, otobüsçü, servisçi, taksici, oto galerici, TIR’cı, damperli kamyoncu üye kardeşlerime ve abilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
Şehiriçi Minibüsleri Kooperatifi’nde yakın gördüğüm 3-5 arkadaşıma ve J plaka ile ilgili hakkımda dedikodu çıkaranlara da hakkımı helal etmiyorum. Kutsal mesleğimiz şoförlüğe devam edeceğim. İstifa kararımı MESOB üyesi Faruk Ulaş başkanımla paylaştım, o da gereğini yönetim kurulunda değerlendirecektir. Tüm üyelerimize, şoför esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerim. Allah’a emanet olun.”