• Reklam
  • Reklam
Reklam

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK
Editor: Turgutlu Manşet
23 Ekim 2020 - 12:53

Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezinden, Azerbaycan’a desteğini göstermek için Gençlik Merkezi binasına Türk bayrağı ile birlikte dev Azerbaycan bayrağı astı.
Ermenistan’ın, Azerbaycan’da sivil halkı hedef alan saldırıları sürerken, Azerbaycan’a bir destek de Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezinden geldi. Gençlik Merkezi tarafından binasına dev Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı.
“İYİ VE KÖTÜ GÜNDE AZERBAYCAN’DAKİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi Müdürü İsmail EKSÜR, “Bugün kalbimiz Azerbaycan’da atıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı bulunan 349 Gençlik Merkezimiz ile eş zamanlı olarak Türk ve Azerbaycan bayrağını hep birlikte astık. Bayrak bir milleti temsil eder. Bizde Azerbaycanlı kardeşlerimizi temsilen milletimizin simgesi olan bayraklarımızı Gençlik Merkezi binamıza astık. İnşallah bu bayrak Azerbaycan bayrağı en kısa zamanda Karabağ’da da dalgalansın istiyoruz. İnanıyorum ki Azerbaycan’daki kardeşlerimiz Ermeni işgaline son verecekler. Haklı zaferlerini kazanacaklar. İyi ve kötü günde Azerbaycan’daki kardeşlerimizin yanında olacağız. Bu bayrak Azerbaycan’da Karabağ’da ve Türkiye’de dalgalansın diye buraya asıldı. Azerbaycan’daki kardeşlerimizin verdiği mücadele haklı bir mücadele ve bu haklı mücadelede biz Azerbaycanlı kardeşlerimizin her türlü yanında olacağız” ifadelerini kullandı.