• Reklam
  • Reklam
Reklam

GAZİ ORTAOKULU MANİSA'DA KUPALARA AMBARGO KOYDU

GAZİ ORTAOKULU MANİSA'DA KUPALARA AMBARGO KOYDU

GAZİ ORTAOKULU MANİSA'DA KUPALARA AMBARGO KOYDU
Editor: Turgutlu Manşet
21 Şubat 2020 - 14:27

2019 / 2020 Eğitim öğretim yılı okullar arası Küçük Erkekler Futbol Birinciliği Manisa'da oynanan final müsabakaları ile Turgutlu Gazi Ortaokulunun Şampiyonluğu ile sonuçlandı.
Uzun süredir devam eden İl Birinciliği müsabakalarında son olarak Manisa Murat Germen Spor kulübü öğrencilerinden oluşan Manisa Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunu güzel bir müsabaka sonunda Penaltı atışları sonrasında mağlup eden Turgutlu Gazi ortaokulu Küçük Erkek Futbol takımı İl Birincisi  olarak Mart ayında yapılacak Gurup müsabakalarında Manisa ilini temsil etme hakkı kazandı.

Diğer yandan 2019/2020 Eğitim öğretim yılı Küçük Erkekler ve Kızlar Basketbol okul müsabakalarında Manisa'da Turgutlu Gazi Ortaokulu hegemonyası bu sene de devam etti.
Küçük Erkekler okul müsabakaları il birinciliğinde son maçında Manisa Merkez Ali Rıza Çevik Ortaokulu güzel bir oyundan sonra 49 - 20 yenen Turgutlu Gazi Ortaokulu il üçüncüsü oldu.
Yine aynı kategori Kızlar İl Birinciliği Final gurubu müsabakalarında son maçında Manisa Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu'nu 37 - 8 yenen Turgutlu Gazi Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı il birincisi olarak Mart ayında Eskişehir ilinde yapılacak olan Küçük Kızlar Basketbol Gurup Finallerinde Manisa ilini temsil etmeye hak kazandı.