• Reklam
  • Reklam
Reklam

FATİH DEMİRLEK VE HAŞİM ARDA SARMAN TURGUTLUSPOR’DA

FATİH DEMİRLEK VE HAŞİM ARDA SARMAN TURGUTLUSPOR’DA

FATİH DEMİRLEK VE HAŞİM ARDA SARMAN TURGUTLUSPOR’DA
Editor: Turgutlu Manşet
08 Ocak 2022 - 15:21

Turgutluspor son olarak Adıyaman forması giyen eski kalecisi Fatih Demirlek ile Keçiörengücü’nden defans oyuncusu Haşim Arda Sarman ile anlaşmaya vardı. Fatih Demirlek ve Haşim Arda Sarman, Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan ile kulüp tesislerinde bir araya gelerek, kendilerini Turgutlusporlu yapan resmi sözleşmeye imza attılar. 

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyeleride yer aldı.

İmza töreni sonrası konuşan Fatih Demirlek, “Yuvama döndüğüm için mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Başta Kulüp Başkanımız Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay’a teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Turgutuspor’umuzun başarısı için sahada canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” Dedi.

Genç oyuncu Haşim Arda Sarman, “Büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldim. Ağabeylerimle birlikte kulübümün başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Başta Kulüp Başkanımız Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay’a, bana bu şansı verdikleri ve güvendikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tecrübeli kaleci Fatih Demirlek ve gelecek vadeden Haşim Arda Sarman’ı kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, “Fatih Demirlek eski oyuncumuz. Bildiğimiz, kalitesine güvendiğimiz başarılı bir kaleci. Haşim’de genç olmasına rağmen oldukça başarılı bir oyuncu. Hem Fatih hem de Haşim gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Fatih Demirlek ve Haşim Arda Sarman kardeşlerime ikinci yarıda başarılar diliyorum.” dedi.