• Reklam
  • Reklam
Reklam

EŞİNİ ÖLDÜRMEKLE SUÇLANAN AYŞE HARMAN TUTUKLANDI

EŞİNİ ÖLDÜRMEKLE SUÇLANAN AYŞE HARMAN TUTUKLANDI

EŞİNİ ÖLDÜRMEKLE SUÇLANAN AYŞE HARMAN TUTUKLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
30 Mayıs 2020 - 19:30

Eşinin akrabalarının bir televizyon programında kocası Sezai Harman’ı zehirleyerek öldürdüğünü iddia ettikleri Ayşe Harman gözaltına alındıktan sonra bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli TV programında ki iddiaların ardından Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 2019 yılında ölen 64 yaşındaki Sezai Harman’ı zehirledikleri iddiasıyla eşi ve eşi ile bağlantılı olduğu öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.
Hakim karşısına çıkarılan Ayşe Harman mahkemece tutuklanırken Ayşe Harman ile bağlantılı A.K. ve yanında çalıştığı iddia edilen H.S. mahkemece serbest bırakıldı.
Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 2019 yılının mart ayında ölen 64 yaşındaki Sezai Harman’ın ailesi, Sezai Harman’ın eşi tarafından öldürüldüğünü iddia ederek Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.
Ayşe Harman’ın eşi Sezai Harman’ı zehirlediği iddia edilirken Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri Sezai Harman’ın eşi Ayşe H. ve Ayşe H. İle bağlantılı oldukları iddia edilen A.K. ve H.S.’yi gözaltına aldı. Polis tarafından gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgunun ardından Turgutlu Adliyesine sevk edildi.
Ayşe H., emniyetteki ifadesinde kocasının ölümüyle bir ilgisinin olmadığını, kocasıyla arasında karı koca ilişkisinin bulunmadığını ve tüm suçlamalarını reddettiği öğrenildi. Ayrıca Ayşe H.’nin ifadesinde, A.K. isimli şahıs ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve kısa süreli bir ilişki yaşadıklarını, H.S. ile ilgili olarak da bir ilişki yaşamadığını ve H.S.’nin yanında bir kaç gün çalıştığını söylediği öğrenildi.
Hakim karşısına çıkarılan Ayşe Harman mahkemece tutuklanırken Ayşe Harman’ın sevgili olduğu iddia edilen A.K. ve yanında çalıştığı iddia edilen H.S. mahkemece serbest bırakıldı.