• Reklam
  • Reklam
Reklam

Ergenekon Kavşağı projesinde yeni gelişme

Ergenekon Kavşağı projesinde yeni gelişme

Ergenekon Kavşağı projesinde yeni gelişme
Editor: Turgutlu Manşet
07 Aralık 2022 - 14:43

Ergenekon Kavşağı projesi Karayollarına iletildi
Turgutlu ilçesinde uzun yıllardır kangren haline gelen ve yaşanan kazalarda birçok vatandaşın hayatını kaybettiği, şehir merkezi ile Ergenekon Mahallesini bir birine bağlayan Ergenekon Kavşağına yapılması planlanan projeler Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in girişimleri üzerine İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne iletildi.
Belediye yetkilisinin verdiği bilgilere göre, Başkan Çetin Akın’ın Vali Karadeniz ile yaptığı görüşmede gündeme gelmesinin ardından Vali Karadeniz’in İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne bu konunun yatırım programına alınması için talep yazısında bulunduğu ve yaşanan gelişmeler neticesinde Turgutlu Belediyesinin projeleri Karayollarına ilettiği bildirildi.
Belediye olarak Ergenekon Kavşağına yapılacak olan projede çözüm ortağı olacaklarını dile getiren Akın; “Kangren haline gelmiş bir sorun, çözümü için ciddi bir adım olduğunu düşünüyoruz. Cumhur ittifakındaki arkadaşlar da bir katkı sağlarlarsa çok seviniriz. Biz belediye olarak buraya maddi katkı sağlayacağımızı tekrar taahhütte bulunduk” dedi.
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mürşit Gedizli’de konu hakkında söz alarak, Ak Parti Milletvekillerinin devreye girdiğini belirtti Gedizli; “Konuyla ilgili Milletvekillerimiz Vali Bey ile yaptığı toplantıda bakanlık kısmında gerekli çalışmaları yaptıklarını ilettiler. İnşallah netice alacağız” dedi.