• Reklam
  • Reklam
Reklam

ERATICI; " ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

ERATICI; " ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

ERATICI;
Editor: Turgutlu Manşet
18 Temmuz 2019 - 13:08 - Güncelleme: 18 Temmuz 2019 - 13:36

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kutluel ve Kadın kolları temsilcileri ile birlikte kazanılan İstanbul seçimlerinde ön plana çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek için İstanbul’a gittiler.
Turgutlu CHP yöneticileri duruşma öncesi ve duruşma sonrasında yargılanan Canan Kaftancıoğlu  için mücadele edeceklerini ve onun hep yanında olacaklarını dile getirdiler.
Parti binası önünden kafileyi uğurlayan CHP İlçe Başkanı Orhan Eratıcı burada yaptığı açıklamada “Baskılar bizleri durduramaz.Bizler dimdik durmaya, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Korkmayacağız, yılmayacağız, zalimin zulmüne boyun eğmeyeceğiz” dedi.
Savcı mütalaasında, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarında işlediği iddiasıyla, “halkı zincirleme şekilde kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “birden çok kez silahlı terör örgütü propagandası yapma, “Cumhurbaşkanına hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama”, “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” suçlarından 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.