• Reklam
  • Reklam
Reklam

ERATICI; "CÜZDANI DOLU OLANLAR DEĞİL, VİCDANİ GÜÇLÜ OLANLAR KAZANACAK"

ERATICI; "CÜZDANI DOLU OLANLAR DEĞİL, VİCDANİ GÜÇLÜ OLANLAR KAZANACAK"

ERATICI;
Editor: Turgutlu Manşet
25 Kasım 2019 - 18:11

Turgutlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz Pazar günü organize edilen ve büyük ses getiren sünnet şöleni sonrası organizasyona destek verenlere belediye başkanı Akın tarafından  plaket verildi.
Başkan Akın'ın elinden CHP ilçe teşkilatı adına plaket alan CHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Eratıcı açıklamada bulundu.
"Bugün cüzdanı dolu olanların değil, vicdani güçlü olanların kazandığı gündür" diyen Eratıcı; "Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen 'Toplu Sünnet Töreni' gün boyu muhteşem bir şölenle devam etti. Bu büyük organizasyonun oluşumunda katkısı olan bütün güzel yürekli insanlara ilçe başkanlığımız adına çok teşekkür eder ve kendilerini aynı zamanda tebrik ederiz.
CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı olarak her zaman Belediyemizin ve Belediye Başkanımızın yanında olmaya, destekçisi olmaya devam edeceğiz. Lakin, bu tur sosyal sorumluluk içeren, Turgutlu'muzun ihtiyaç sahibi kesimine yönelik yapılan projelerde her zamankinden çok daha fazla ve çok daha güçlü bir şekilde destek vermeye devam edeceğimizin herkesçe bilinmesini isteriz.
Seçimlerde söylemiştik 'cüzdanı dolu olanlar değil, vicdani güçlü olanlar kazanacak', iste bugün cüzdanı dolu olanların değil vicdani güçlü olanların kazandığı gündür!" dedi.