• Reklam
  • Reklam
Reklam

EKSİ 10 DERECEDE ALTIN 3 PUAN (VİDEOHABER)

EKSİ 10 DERECEDE ALTIN 3 PUAN (VİDEOHABER)

Editor: Turgutlu Manşet
09 Şubat 2020 - 16:50

Kocaeli galibiyetiyle birlikte kendine gelen Turgutluspor Ağrı deplasmanından 3 puanı golcüsü Onur Garip'le çıkardı.
Eksi 10 derece soğuk havada oynanan ve neredeyse tamamı orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Turgutluspor, 5. Dakikada Onur Garip'le golü buldu. 85 dakika rakibini adeta uyutan kırmızı siyahlılar grubun güçlü takımlarından Ağrıspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapatmasını bildi.
Karşılaşmanın ilk yarısını Onur'un golüyle 1-0 önde tamamlayan Turgutluspor ikinci yarıda rakibin ataklarına mücadeleci futboluyla geçit vermedi. Karşılaşma Onur Garip'in 5. Dakikada attığı golle kırmızı siyahlıların 1-0 galibiyetiyle tamamlandı.
Lider Kocaelispor'un evinde mağlup olduğu, Fethiyespor'un deplasmanda berabere kaldığı haftada Ağrı deplasmanından üç puanla dönen Turgutluspor puanını 38'e çıkararak hem altında ki rakipleriyle puan farkını açtı hem de liderle farkı 8 puana düşürdü.
Maç öncesi oyuncularına yaptığı konuşmada verdiğimiz mücadelenin hakkını alalım kazanıp evimize dönelim diyen kırmızı siyahlıların başarılı teknik direktörü Cüneyt Biçer maç sonrası böyle bir deplasmanda kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu vurguladı. Biçer açıklamasında; Diğer takımlar için özellikle kış aylarında en zor deplasman diyebiliriz Ağrı deplasmanı için. Bizde mevsim şartları olarak belki de en zor dönemde geldik. Biliyorduk zor geçeceğini, ilk yarı istediğimiz gibi oldu 1-0 önde tamamladık. İkinci yarı rakip daha fazla baskı kurmaya çalıştı normal olarak. Ama bizde mücadelemizi bir an olsun bırakmadık. Ve mücadelemizle belki de en zor maçımızı kazandık diyebilirim. Artık önümüzdeki maçımıza bakacağız." Şeklinde konuştu.