• Reklam
  • Reklam
Reklam

DUYARLI ANNE'DEN OĞLUNA ANLAMLI DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

DUYARLI ANNE'DEN OĞLUNA ANLAMLI DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

DUYARLI ANNE'DEN OĞLUNA ANLAMLI DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ
Editor: Turgutlu Manşet
07 Kasım 2019 - 00:47 - Güncelleme: 07 Kasım 2019 - 00:56

Turgutlu’da oğluna doğum günü süprizi hazırlayan Nuray Kılıç, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan oğlunu trafik polislerine yakalatarak yazdığı mektubu verdi.
Turgutlu'da Nuray Kılıç isimli vatandaş 18 yaşına giren ve kendisinden sürekli büyük doğum günü isteyen oğlu için trafik polislerinin yardımıyla sürpriz yaptı.
Nuray Kılıç, oğlunu Ergenekon Mahallesi'nde bulunan bir restoranta çağırdı. Doğum gününün kutlnacağından habersiz olan Ulaş Berkant Kılıç (18), motosikletiyle arkadaşıda alarak yola çıktı.
Ehliyeti olmadığı için trafik polislerinden korkan Ulaş Berkant Kılıç ve arkadaşını, süpriz yapmak için bekleyen polis ekipleri durdurdu. Trafik polisi Adem Beyaz, Ulaş Berkant'a kask takmadığı için cezai işlem uygulanacağını söyledi.
Ceza makbuzunu yazmak için çıkaran polis memuru Adem Beyaz, Ulaş Berkant'ın doğum gününü kutlayarak annesinin yazdığı mektubu verdi.
Süpriz karşısında şaşıran ve annesinin yazdığı mektubunu okuyan Ulaş Berkant, polis ekiplerine teşekkür etti.
Ulaş Berkant Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisi için büyük bir süpriz olduğunu belirterek, "Öncelikle trafik polislerimize teşekkür ediyorum. Bu kadar olay içerisinde vakitlerini ayırıp böyle güzel bir organizasyon düzenlemişler. Benim için sürpriz oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.
Doğum günü sürprizini hazırlayan anne Nuray Kılıç ise, Oğlunun sürekli olarak kendisinden doğum günü sürprizi beklediğini,  bu yüzden oğluna hem ders vermek, hemde sürpriz yaparak doğum gününü kutlamak için böyle bir şey yaptığını söyledi.
Anne Nuray Kılıç, şunları söyledi:
"Bundan 20 gün önceden beri oğlum, 18 yaşına gireceğini, anne artık evde kutlanmasını istemiyorum. Bana büyük bir sürpriz yapmanı istiyorum. Senden beklentim çok yüksek demişti. Benim de aklıma trafik polislerinden korktuğu aklıma geldi. Çünkü her eve gidişimde, bugün tarfik yakalamadı diye konuşuyorduk. İş yerinde çalışırken aklıma trafik polisi bir abimiz geldi, onu aradım konuyu bahsettim ve yardımcı oluruz tabi dedi. Bir mektum yazdım oğluma. Oğlumun arkadaşı Sinan, polis Adem bey, ben organize olduk ve oğlumu Ergenekon kavşağından yakaladılar. Ben çok mutlu oldum ve oğlumun mutlu olması için böyle bir süpriz hazırladım. Onu biraz mutlu edebildiysem ne mutlu bana."
Ulaş Berkant Kılıç, daha sonra ailesi ve sevenleri ile doğum gününü kutladı.