• Reklam
  • Reklam
Reklam

DURDURULAN ARAÇTAN METAMFETAMİN ÇIKTI

DURDURULAN ARAÇTAN METAMFETAMİN ÇIKTI

DURDURULAN ARAÇTAN METAMFETAMİN ÇIKTI
Editor: Turgutlu Manşet
14 Temmuz 2020 - 14:12

Manisa'da polisin yaptığı uygulamada durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan İran uyruklu bir şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada; 2 kilo 800 gram Sıvı Metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 39,63 gram Afyon Sakızı maddesi, 3 parça halinde 3,17 gram Kristal Metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.
Konuyla ilgili İran uyruklu B.E. isimli şüpheli şahıs uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmasının ardından, mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonda ele geçirilen 2 kilo 800 gram sıvı Metamfetamin maddesi ile yaklaşık 10 bin kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiği bildirilirken, açıklamada; "Manisa Halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir." İfadelerine yer verildi.