• Reklam
  • Reklam
Reklam

DİZMAN ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKAN

DİZMAN ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKAN

DİZMAN ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKAN
Editor: Turgutlu Manşet
06 Kasım 2019 - 18:23 - Güncelleme: 06 Kasım 2019 - 18:27

Turgutluda 2012 yılında kurulan Turgutlu Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma derneğinin üçüncü olağan genel kurulu geçtiğimiz günlerde dernek merkezinde gerçekleştirildi.
Yapılan genel kurulda 2012 yılından beri aynı zamanda dernek kurucu başkanı da olan Tamer Dizman genel kurula katılan üyelerin tamamının oyuyla üçüncü defa Dernek başkanlığına seçildi.
Genel kurul sonunda üyelere hitap eden dernek başkanı Tamer Dizman; "Kurulduğu ilk günden beri üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte sürdürdüğümüz güzel birlikteliği bundan sonrada devam ettirerek hem derneğimiz üyelerine hem de Iğdırlı hemşerilerimize her daim yanlarında olduğumuzu hissettirecek ve aynı ilk günkü azim ve gayretle birlikte çalışmaya  devam edeceğiz" dedi.
Başkan Dizman konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Kuruluş felsefemiz olan hemşerilerine,üyelerine ve yaşadığı şehrin  kültürel değerlerine icra ettiği faaliyetleriyle  katkı vermeye devam ederek toplumun birlik ve beraberliğine destek olmak için başta sayın Kaymakamımız olmak üzere şehrimizdeki kurum ve kuruluşlar ile birlikte yapılacak bütün program ve projelere katkı vermeye devam edecektir" dedi.
Başkan Dizman konuşmasının sonunda kendisine inanan ve destek olarak bir dönem daha Turgutlu Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçen bütün üyelere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.