• Reklam
  • Reklam
Reklam

DAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

DAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

DAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
Editor: Turgutlu Manşet
02 Aralık 2021 - 23:23

Turgutluspor Başkanı Ahmet Daşkan Çarşamba günü yapılan ve Daşkan’ın üstünlüğü ile sonuçlanan kongre sonrası açıklamada bulundu.
Sözlerine Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir"
ifadesiyle başlayan Ahmet Daşkan; “
Bu akşam Yedieylül Kapalı Spor Salonu'nda  Turgutluspor Kongresi ile Turgutlu Tarihine damga vurduk ! 
Bu zafer hepimizindir...
Turgutlulu Hemşerilerimizin ve Turgutluspor Sevdasıyla yanıp tutuşan taraftarlarımızın tam desteğiyle haksızlığa ve hukuksuzluğa dur dedik. Gerçekleştirdiğimiz kongre neticesinde 166 delegenin güven oyunu almış olmamın sonucunda bizleri Turgutluspor Kulüp Başkanlığı'na layık gören tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Başta Turgutlu'ya hizmet noktasında birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız değerli Ağabeyim Turgutlu Belediye Başkanımız Sayın Çetin AKIN olmak üzere kongre divan Başkanlığını yürüten TUTSO Başkanımız Sayın Faruk AYDIN ile Hüseyin MALİZ ve Bedrettin DUMAN'a, önceki dönem CHP Manisa Milletvekilimiz Hasan ÖREN'e, önceki dönem Turgutlu Belediye Başkanlarımız, tüm meclis üyelerimiz, belediye başkan yardımcılarımıza ve Turgutluspor Kulüp Başkanlarımıza, kongrede büyük emekleri geçen Avukat Burçin AYARCI'ya teşekkür ediyorum. Güvenlik önlemlerinin alınması noktasında emekleri yadsınamaz emniyet mensuplarımıza, kongrenin başından sonuna kadar bizlerle olarak halkımızı an be an bilgilendiren değerli basın mensubu arkadaşlarımıza minnettarız ve elbetteki Büyük Turgutlusporumuzun cefakar-vefakar taraftarlarına teşekkür ediyorum.
Yeni yönetim kurulumuz ile yepyeni bir başlangıç yaparak, gerek teknik ekibimiz gerekse futbolcularımızla ligdeki mücadelemizi terimizin son damlasına kadar akıtarak mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Mali tabloyu ele alarak başlayacağımız çalışmalarımızda kulübümüzde huzuru tahsis ederek Şanlı Turgutluspor Bayrağımızı gururla birlik ve beraberlik içerisinde  dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bugüne dek Turgutluspor'a vermiş olduğu katkılardan dolayı Sayın Taner Kestaneci ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.“ dedi.