• Reklam
  • Reklam
Reklam

CÜNEYT BİÇER: TELAFİ EDECEĞİZ

CÜNEYT BİÇER: TELAFİ EDECEĞİZ

CÜNEYT BİÇER: TELAFİ EDECEĞİZ
Editor: Turgutlu Manşet
04 Kasım 2019 - 18:44

TFF 3. Lig 11. Hafta maçında deplasmanda Derince Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak avantaj kaybeden Turgutluspor'da teknik direktör Cüneyt Biçer; "Önümüzdeki maçları kazanarak bu puan kaybını telafi edeceğiz" dedi. 
3. ligde zirve mücadelesi veren Turgutluspor hafta sonu Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Lider Erokspor'un da Fatsa deplasmanında mağlup olduğu haftada Kocaelispor 3 puan alarak haftayı en karlı bitiren takım oldu ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Maç sonrası açıklamada bulunan Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ve önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceklerini söyledi. Biçer açıklamasında; "Beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık, kazanıp yolumuza devam etmek istiyorduk ancak ligde bu tür maçlar oluyor maalesef. Bay kaldık, kupa maçı girdi vs bunlar elbette mazeret değil bizim için, sonuçta her takım ummadığı haftalarda puan kaybı yaşıyor. Bu maça takılıp kalmak gibi bir niyetimiz hiç yok, bu günden Derince maçını unuttuk bile. Şimdi önümüzdeki maça konsantre olup hedefimize doğru ilerleyeceğiz." Şeklinde konuştu.