• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

CÜNEYT BİÇER: OYUNCULARIMI UYARDIM AMA..

CÜNEYT BİÇER: OYUNCULARIMI UYARDIM AMA..

CÜNEYT BİÇER: OYUNCULARIMI UYARDIM AMA..
Editor: Turgutlu Manşet
09 Aralık 2019 - 18:22

Turgutluspor teknik direktör Cüneyt Biçer 2-2 biten Erbaa maçının ardından yaptığı açıklamada 2-0'ın ardından devre arasında oyuncularını uyardığını ancak konsantrasyon konusunda sorun yaşadıklarını söyledi.
İlk yarısını 2-0 üstün tamamladığı maçta Turgutluspor rakibinin ikinci yarıda kaydettiği gollere engel olamadı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Cüneyt Biçer;”İki farklı maç izledik, ilk yarı istediklerimizi yaptık ancak ikinci yarı sahada başka bir takım var gibiydi” dedi.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor evinde Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer;”Oyunun ilk 35 dakikasına kadar bir bölüm 35’nci dakikadan sonra farklı bir bölümün olduğu bir maç oynadık. 35 dakikada futbol her şeyi doğru yaptık, maçın mutlak hakimiydik, skor bulduk iyi futbol oynadık ve rakibimiz kaleye gelemedi ama 35’nci dakikadan sonra oyunu kolaylamaya başladık. Devre arasına girdiğimizde oyuncularımı bu konuda uyardım ama 2-0’ın verdiği rahatlıkla konsatre olma konusunda sorunlar yaşadık ve buda rakibimizin direncini arttırdı. İlk golü yedikten sonra hatalar ardı ardına gelmeye başladı ve penaltıdan sonra skor farklı olabilirdi. Kaçan penaltıdan sonra tekrar oyuna girme adına bir şansımız vardı ama yine bir hatadan kaynaklı gol yedik. Bu sahaya baktığımda iki farklı takım gördüm. Maça çok iyi başlayan bir takım ve 35’nci dakikadan sonra oyundan kopan bir takım. Bunu daha önce Ofspor maçında yaşadık, oyuncularımızı bu konuda uyarıyoruz. Skoru kazandıktan sonra hata yapmama konusunda dersimize çalışacağız ve bunun üstesinden geleceğiz” dedi.