• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

CÜNEYT BİÇER: LİGİN SONUNDA DA ŞUAN Kİ KONUMUMUZDA OLACAĞIZ

CÜNEYT BİÇER: LİGİN SONUNDA DA ŞUAN Kİ KONUMUMUZDA OLACAĞIZ

CÜNEYT BİÇER: LİGİN SONUNDA DA ŞUAN Kİ KONUMUMUZDA OLACAĞIZ
Editor: Turgutlu Manşet
20 Ocak 2020 - 14:07

Deplasmanda Fatsa mağlubiyetinin ardından evinde Kemerspor' a da puan kaptıran Turgutluspor zirve yarışından kopmasa da zor günler geçiriyor.
İkinci yarının ilk iki haftasında grubun en alt sırasında bulunan iki takımla karşılaşan ve sadece 1 puan alabilen kırmızı siyahlılar da moraller bozuk.
Kemer maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Cüneyt Biçer, rakiplerine pozisyon vermediklerini ancak yakaladıkları fırsatları da skora çeviremediklerini söyledi.
Sezon sonunda play of potası içerisinde olacaklarını belirten teknik direktör Cüneyt Biçer;”Savunma anlamında çok sıkıntı yaşamadık, bir pozisyon verdik.Yeni sistem savunma üzerine oynanan bir oyun değildi ve bunu arkadaşlarımıza anlattık. Maçı kazanabilecek net pozisyonlara da girdik. Buraya gelen takımlar savunma ağırlıklı, kapanan bir oyun anlayışı benimsiyorlar. 5'li hatta 6'lı savunmalara karşı oynuyoruz ancak bunu da çözmeliyiz. Şanssız da bir maç oynadık, direğe takılan top, 6 pasın içinde içeri atamadığımız toplar. Ama ligin ikinci yarısında ki her maç böyle zor olacak çünkü artık herkes can havliyle mücadele ediyor. Lig sonunda şuan ki konumumuzda olacağız ve play off yarışının içerisinde yer alacağız. Devre arasında yaptığımız transfer Ergun dışında geleceğe dönük transferler, önümüzdeki sezon nerde olursak olalım bu takımın içinde olacaklar. Ligin ikinci devresinde daha kontrollü bir oyun sergilemek gerekiyor. Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. Sezon başı ne söylediysem sezon sonunda orada olacağım. Skora bakıp transfer yapmayacağız evet doğru oyuncuyu bulursak yapabiliriz ancak skora bakıp transfer yapmayacağız. Önümüzde 2 önemli maç var şimdi bunlara bakacağız” dedi.