• Reklam
  • Reklam
Reklam

CÜNEYT BİÇER; "İKİ HAFTADIR İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMIYORUZ"

CÜNEYT BİÇER; "İKİ HAFTADIR İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMIYORUZ"

CÜNEYT BİÇER;
Editor: Turgutlu Manşet
11 Kasım 2019 - 12:11 - Güncelleme: 11 Kasım 2019 - 12:12

Cumartesi günü evinde Ofspor'a mağlup olan Turgutluspor'da teknik direktör Cüneyt Biçer iki haftadır istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
TFF 3. Ligde Turgutluspor son iki haftada iki mağlubiyet alarak zirve mücadelesinde yara aldı. Derince deplasmanında 2-0 kaybeden kırmızı siyahlılar cumartesi günüde evinde Ofspor'a 2-3 mağlup oldu ve grupta 4. Sıraya geriledi.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Cüneyt Biçer ise iki haftadır istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Biçer açıklamasında; "Geçtiğimiz hafta da bu hafta da bir türlü istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Özellikle bugün rakibe çok fazla alan bıraktık, takım olarak savunma yapamadık. Açıkçası aradan sonra istediğimiz gibi oynayamıyoruz. Tabi bu takımı buraya getiren bu çocuklar, bundan sonra toparlanıp devam edecek olan olanda bu çocuklar. En kısa sürede toparlanıp kazanmaya devam edeceğiz. Bugün ki maçta ikinci yarının 20 dakikasında istediğimiz oyunu oynadık ve ne yapacağımızı gördük, ancak o dakikadan sonra çok fazla eksiklikler oldu. Öyle oldu böyle oldu diye bahane üretmiyoruz, asıl meselemiz bir an önce toparlanıp yolumuza devam etmek. İnşallah bunu başaracak gücümüz de var." Şeklinde konuştu.