• Reklam
  • Reklam
Reklam

CUMHUR İTTİFAKI PIRLANTA RESTORAN'DA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI PIRLANTA RESTORAN'DA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI PIRLANTA RESTORAN'DA BULUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ekim 2019 - 13:50

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, çorba, kahvaltı, pide, lahmacun ve kilo ile et çeşitleri ile Pırlanta Restoran kapılarını Turgutlululara açtı.
Ömer Sakı ve Özcan Ulumaner işletmeciliğinde, Turgutlu Belediyesi Şehir Meclisi'nin, AK Parti ve MHP'li Cumhur İttifakı üyelerini ağırlayan Pırlanta Restoran, davetlilerinden geçer not aldı.
Yemekte konuşan AK Parti Grup Başkanı İsmail Parmaksız, yeni açılan Pırlanta Restoran'ın hayırlı olmasını dilerken, AK Parti ve MHP grupları olarak Turgutlu Belediyesi Şehir Meclisi'nde uyumlu ve hizmete yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
MHP Grup Başkanı İbrahim Kara ise, Cumhur İttifakı olarak genelde süren uyumlu çalışmalarının Turgutlu'ya da yansıdığını belirterek, Ülkemiz, Manisa'mız ve Turgutlumuz için her zaman göreve hazırız. Taşın altına elimizi değil, bedenimizi koyuyoruz."dedi.
Turgutlu Belediyesi eski Başkanı Turgay Şirin ise yaptığı konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın hem genelde, hem de yerelde başladığı gibi halis niyet ve başarılı çalışmalarla sürdüğünü söyledi.
Cumhur İttifakı'nın artık et ile kemik gibi olduğunu ifade eden Şirin, şunları söyledi:
"Cumhur İttifakı artık et ile kemik gibi, pazara kadar değil mezara kadar sürecek bir birlikteliktir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uyumlu çalışmalarının yansımalarını Turgutlu'da da görüyoruz. Turgutlu Belediyesi'nin Cumhur İttifakına bağlı meclis üyelerinin şehrimize yapılacak olan yatırımlarla ilgili azimli çalışmalarını takip ediyoruz. Turgutlumuzun daha iyi, daha güzel ve daha modern bir şehre dönüşmesi için arkadaşlarımızın halisane çalışmalarını hep birlikte görüyoruz. İnşallah daha iyi çalışmalara hep birlikte imza atacağız."  
Çorba, pide, lahmacun, kilo ile et satışının yapıldığı Pırlanta Restoran'da, yazlık ve kışlık bölümler de bulunuyor.