• Reklam
  • Reklam
Reklam

CİZRE DEPLASMANI ÖNCESİ TURGUTLUSPOR'A KAHVALTI MORALİ

CİZRE DEPLASMANI ÖNCESİ TURGUTLUSPOR'A KAHVALTI MORALİ

CİZRE DEPLASMANI ÖNCESİ TURGUTLUSPOR'A KAHVALTI MORALİ
Editor: Turgutlu Manşet
28 Şubat 2020 - 19:49

Pazar günü deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak olan Turgutluspor önemli maç öncesi Cuma günü moral kahvaltısında buluştu.
Turgutlulu işadamı Beran Dış Ticaret sahibi Turgut Irk tarafından verilen moral kahvaltısında Turgutlusporlu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler bir araya geldi.
Cizre maçı öncesi Turgutlu Has Fırın kahvaltı salonunda birlik beraberlik havasında geçen moral kahvaltısında futbolcular ve teknik ekip Cizre'den en iyi sonuçla döneceklerini söylerken, işadamı Turgut Irk ise takıma güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Turgut Irk açıklamasında; " Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Yeni bir yönetim yeni ve inandığımız bir teknik ekip ile yola çıkıldı. Turgutluspor bizi her geçen gün başarıya inandırdı. Ve bitime 8 maç kala uzun yıllar sonra Turgutlu da şehrin birleştiğini, Turgutluspor için kenetlendiğini görüyoruz. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibe olan inancımız tam. Cizre deplasmanından da iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum." Dedi.
Kırmızı siyahlılarda sakatlıkları geçen kaptan Mithat ve Yiğit'in Cizre maçında kadrodaki yerlerini alması bekleniyor.
01 Mart 2020 Pazar günü saat 13.30’da Cizre İlçe stadyumunda oynanacak olan Cizrespor – Turgutluspor müsabakasını Hatay Bölgesi Hakemi Deniz Kükrek yönetecek yardımcılıklarını ise Ömer Yüzer ve Yunus Yıldız yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bünyamin Erdil.
Diğer yandan Turgutlusporlu futbolcular dün yaşanan alçak saldırıda Şehit olan Mehmetçikleri de andı.