• Reklam
  • Reklam
Reklam

CHP'Lİ KADINLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

CHP'Lİ KADINLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

CHP'Lİ KADINLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Editor: Turgutlu Manşet
11 Eylül 2019 - 14:27

Turgutlu'da CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermeste toplanan yardımlar 140 ihtiyaç sahibi öğrencinin yüzünü güldürdü. Toplanan yardımlarla 140 ihtiyaç sahibi öğrencinin okul kıyafetleri alındı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu CHP Kadın Kollarının geçtiğimiz günlerde düzenlediği kermeste toplanan yardımlar Turgutlu'da 140 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştı. Konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Eratıcı ve CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kutluel birer açıklama yaptılar.
CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kutluel;"Türkiye'de yaşanan ekonomik zorluklar malum ancak Turgutlu sosyal anlamda üzerine düşeni yaptı. Yardım için bir çok kişi etkinliğimize katıldı. Bizler gençlerimize sahip çıkmalıyız" dedi.
CHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Eratıcı ise;"Türkiye'de çocuk istismarının arttığı günlerde bizler çocuklarımıza yani geleceğimize sahip çıkacağız. Turgutlu'nun ve ülkemizin çocuklarının yüzü gülerse toplumumuz daha huzurlu olur" ifadelerini kullandı.
Projeye imza atan isimleri kutlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın;"Sosyal yardımlaşma konusunda örnek olacak bir projeye imza atan kadınlarımıza teşekkür ederim. Daha güzel daha harika işler yapmak için bu yola çıktık. Bizlere destek olan Turgutlu halkına çok teşekkür ederim, emeği geçenleri kutluyorum" şeklinde konuştu.