• Reklam
  • Reklam
Reklam

CHP'DE İLK ADAY FATMA KARAGÖZ

CHP'DE İLK ADAY FATMA KARAGÖZ

CHP'DE İLK ADAY FATMA KARAGÖZ
Editor: Turgutlu Manşet
07 Aralık 2019 - 16:14 - Güncelleme: 07 Aralık 2019 - 17:03

Turgutlu'da 22 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimine hazırlanan CHP'de ilk adaylığını açıklayan isim Fatma Karagöz oldu.
1990-2003 yılları arasında Turgutlu belediyesinde görev yapan Fatma Karagöz 2003 yılında emekli olduktan sonra aktif siyasete atıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu ilçe teşkilatında çeşitli görevler alan Karagöz bugün yaptığı basın açıklamasıyla ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.
Fatma Karagöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Uzun yılların ardından, büyük bir katılımla, sorunsuz, birliktelik içinde bir delege seçimi gerçekleştirdik.
22 Aralık günü Ege'nin parlayan yıldızı, çok önemli değerlere sahip ilçemizin Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı seçimi yapılacak.
Ben ve ekibimiz, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimine adayız. Çıktığımız bu yolda hedefimiz, önümüzdeki süreçte partimizin ilke ve esaslarına dayalı çoğulcu, demokratik, halkçı ve cumhuriyetçi anlayışıyla partimizin yerel seçimlerdeki başarısını belediyemizle birlikte genel seçimlere taşıyıp, halkımızın gönlüne girerek Turgutlumuzu hak ettiği özlediği yarınlara hep birlikte taşımak olacaktır.
Hedeflediğimiz bu yolda toplumun her alanında etkin ve söz sahibi olmasını amaçladığımız kadınlarımızın işçilerimizin, köylülerimizin, gençlerimizin ve emekçi halkımızın dahil olduğu büyük örgütlenmeyi gerçekleştirmek için buradayız. Ve diyoruz ki; Her şey birlikte güzel.."
Basın açıklamasına CHP Turgutlu ilçe mevcut başkanı Orhan Eratıcı'da katılarak, ilçe başkan adayı Fatma Karagöz'e başarı diledi. Eratıcı, yıllar sonra CHP Turgutlu ilçe başkanlığına bir kadın aday olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Foto-Haber: Serkan TATLI