• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÇETİN ÜRÜN; “TURGUTLUSPOR ALTYAPISI TİCARETHANEYE Mİ DÖNDÜ?”

ÇETİN ÜRÜN; “TURGUTLUSPOR ALTYAPISI TİCARETHANEYE Mİ DÖNDÜ?”

ÇETİN ÜRÜN; “TURGUTLUSPOR ALTYAPISI TİCARETHANEYE Mİ DÖNDÜ?”
Editor: Turgutlu Manşet
07 Haziran 2021 - 15:57

Turgutluspor’un eski yöneticilerinden bir dönem kırmızı siyahlı takımda alt yapı sorumluğunu yürüten Çetin Ürün Turgutluspor alt yapısının ticarethaneye döndüğünü velilerden para isteyen yöneticilerin Turgutlulu çocukların ve gençlerin spor yapma olanaklarına engel olunduğunu söyledi.
2012-2014 yıllarında Turgutluspor Altyapı sorumluluğu yapan ve kırmızı siyahlı takımda yöneticilik görvlerinde bulunan Çetin Ürün Turgutluspor altyapısının kimlerin elinde olduğunu ve neye hizmet ettiğini Turgutluspor Kulübüne sordu.
Kendi oğlunun ’da kırmızı siyahlı takımın alt yapısında olduğunu belirten Ürün; “Son günlerde takip ediyorum Turgutluspor Kulübü adeta gençleri spordan, futboldan uzaklaştırmak için çaba sarf ediyor. 
Pandemi süresince hiçbir genç sporcusuyla ilgilenmeyen kulüp şimdi de velilerden para almanın derdine düşmüş. Lisanslı oyunculardan sanki burası yaz okuluymuş gibi ücret talep ediliyor. Belediyenin ya da özel yaz okullarını biliyoruz, bunlar ücretli ancak dernek olan bir spor kulübünün bir şehrin takımının lisanslı oyuncularından para talep etmesi yasal değildir. Ayrıca Turutluspor alt yapısında ne yediği belirsiz tiplerin dolaşmaya başladığı yasal olmamasına rağmen kulübün alt yapısının bu şahıslara satıldığı ve bu şahısların ilçemizin takımına girmek için çaba sarf eden gençlerimizden para istemeye başladığı söyleniyor. 
Kulüpten en kısa sürede bu gençlerin aileleri adına bir açıklama bekliyoruz, kulübün alt yapısı yasal olmamasına rağmen el altından satıldı mı ?, Turgutluluların sahibi olduğu Turgutluspor Irlamaz tesislerinde spor yapmak ve ilçesinin takımına yükselmek derdinde olan gençlerimizden kim yada kimler ne hakla para istiyor? Turgutlu Belediyesi’nin bundan haberi var mı? İfadelerine yer verdi.