• Reklam
  • Reklam
Reklam

çetin Akın'ın Tarım A.ş. Projesi Köylerde Büyük Beğeni Topluyor

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın ziyaret ettiği Sarıbey ve Çıkrıkçı mahallelerinde anlattığı Tarım A

çetin Akın'ın Tarım A.ş. Projesi Köylerde Büyük Beğeni Topluyor

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın ziyaret ettiği Sarıbey ve Çıkrıkçı mahallelerinde anlattığı Tarım A

çetin Akın'ın Tarım A.ş. Projesi Köylerde Büyük Beğeni Topluyor
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mart 2019 - 18:20

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın ziyaret ettiği Sarıbey ve Çıkrıkçı mahallelerinde anlattığı Tarım A.Ş ve üretici kooperatifler projeleri büyük beğeni gördü.

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, meclis üyesi adayları ve millet ittifakı üyeleriyle beraber Sarıbey ve Çıkrıkçı Mahallelerini ziyaret etti. Çetin Akın’ın büyükşehir adayı Orkun Şıktaşlı ile hayata geçirmeyi düşündüğü Tarım A.Ş. projesi ve kuracakları üretici kooperatifleri büyük beğeni topladı.

Akın: “Büyükşehir Adayımız Orkun Bey ile hayata geçireceğimiz Tarım A.Ş. ile üreticimizin her zaman yanında olacağız. Tarladan ürünün pazarlanmasına kadar geçen bütün süreçlerde çiftçimizin hem destekçisi hem de müşterisi olacağız. Kuracağımız kuru ve yaş ürünler için ayrı ayrı depolarla ürünleri en yüksek fiyata ulaştığında satıp hem çiftçimizin cebine hem de Manisa’mıza daha fazla para girmesini sağlayacağız. Ayrıca kuracağımız üretici birlikler ve yapı kooperatiflerle beraber çiftçimiz Turgutlu Belediyesini kurumsal olarak her zaman yanında görecek. Turgutlu’nun çiftçisi, köylüsü tüm vatandaşları başkanını yanında görecek.” dedi.

“Çıkrıkçı’nın dertlerinin dermanı biziz”

Turgutlu’nun birçok mahallesinde önemli sorunlar olduğunu söyleyen Çetin Akın Çıkrıkçı halkının da yaşadığı sorunları çözeceğini belirterek: “Çıkrıkçı’da yaşanılan bir tapu sorunu var. Bitirilemeyen bir futbol sahası var. Baraj sorunu var. Bunların hepsine biz derman olacağız. Bizim seçim manifestomuzun ilk maddesi doğa ve çevre. Çevreye zarar verecek, tehlike yaratacak hiçbir projeyle işimiz olmaz. Çevreye zarar verecek projelerde kurumsal olarak tepkimizi ortaya koyacağız. Gençlerimizin sporun her dalında başarılı olması için destekçileri olacağız. Spor sadece Turgutluspor futbol takımından ibaret değildir. Uzak doğu sporuyla ilgilenip dereceler elde eden gençlerimiz var, güreşçilerimiz var, at ve binicilik sporuyla uğraşan vatandaşlarımız var. Biz sporun ve gençlerimizin yanında olacağız. Çıkrıkçı’daki futbol sahasını bitirip gençlerimizin sporla büyümelerini sağlayacağız.” şeklinde konuştu.